NothingYleinen

Nothing Ear (1) -kuulokkeiden huutokauppa alkoi – hinta nousi nopeasti jo yli 400 euron

OnePlussan perustajajäsenen ja ex-pomon Carl Pein uuden Nothing-yrityksen ensimmäinen tuote on tullut tänään huutokaupattavaksi StockX-palvelun kautta. Toistaiseksi Nothing Ear (1) -kuulokkeita ei ole virallisesti julkaistu, joten huutokauppaan joutuu osallistumaan ilman tietämystä laitteen ominaisuuksista tai lopullisesta muotoilusta.

Nothing ja StockX huutokauppaavat 100 ensimmäistä Ear (1) -kuuloketta, joista jokainen on numeroitu. Huutokauppa on käynnistynyt tänään 19. heinäkuuta kello 16.00 Suomen aikaa ja päättyy keskiviikkona 21. heinäkuuta kello 15.59 Suomen aikaan. Kuulokkeiden tuotesivulla voi antaa oman tarjouksensa, ja 100 tarjousta hyväksytään huutokaupan päättymisen jälkeen. Huutokaupan avulla yhteisön jäsenillä on mahdollisuus ostaa Nothing Ear (1) -kuulokkeet ennen muita ja myös ennen varsinaista julkaisua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jo kaksi tuntia huutokaupan alkamisen jälkeen kuulokkeita on huudettu kymmeniä kertoja, ja korkein tarjous on 428 euroa. Jokainen huutokaupattu Nothing Ear (1) -kuuloke saa myös oman numeroidun kaiverruksensa 1-100 väliltä lopullisen myyntihinnan mukaisesti.

Virallisesti Nothingin ensimmäiset kuulokkeet, ja järjestyksessään ensimmäinen tuote julkaistaan globaalisti 27. heinäkuuta. Nothing on kertonut kuulokkeiden hinnan olevan 99 euroa ja yksi avainominaisuuksista on aktiivinen taustamelun vaimennus (ANC). Nothingin tavoitteena on tarjota kuulokkeilla premium-tason käyttökokemusta sekä parhaimpia teknisiä ratkaisuja. Kuulokkeiden muotoilun keskiössä on kerrottu olevan läpinäkyvyys ja ergonomisuus, mutta valitettavasti tarkkaa kuvaa kuulokkeista ei vielä ole julkaistu. StockX-listauksessa on esillä ainoastaan kuulokkeiden latauskotelo.

Lähde: StockX

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing