NothingYleinen

Nothing huutokauppaa 100 ensimmäistä Ear (1) -kuuloketta StockX-palvelussa 19. heinäkuuta alkaen

Eurooppalainen elektroniikkavalmistaja Nothing ja verkkokauppa StockX ovat ilmoittaneet huutokauppaavansa ensimmäiset 100 kappaletta Ear (1) -kuulokkeita. Nothingin taustalla on OnePlussan entinen perustaja Carl Pei, ja yhtiön ensimmäinen tuote julkaistaan 27. heinäkuuta.

Nothing ja StockX julkaisevat ”DropX” -julkaisualustan, jonka StockX on suunnitellut tarjoatakseen brändeille mahdollisuuden julkaista uusia ja eksklusiivisia tuotteita suoraan globaalille yleisölle. StockX on tunnettu erityisesti kenkien kauppapaikkana ja palvelun tavoitteena on antaa kuluttajille mahdollisuus ostaa maailman halutuimpia tuotteita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothingin kertomien tietojen mukaan 100 ensimmäistä Ear (1) -kuuloketta huutokaupataan yksinomaan DropX:n kautta. Huutokauppa käynnistyy 19. heinäkuuta kello 16.00 Suomen aikaa ja päättyy 21. heinäkuuta kello 15.59 Suomen aikaan. Kuulokkeiden tuotesivulla voi antaa oman tarjouksensa ja 100 tarjousta hyväksytään huutokaupan päättymisen jälkeen. Huutokaupan avulla yhteisön jäsenillä on mahdollisuus ostaa Nothing Ear (1) -kuulokkeet ennen muita ja myös ennen varsinaista julkaisua.

Jokainen huutokaupattu Nothing Ear (1) -kuuloke saa myös oman numeroidun kaiverruksensa 1-100 väliltä lopullisen myyntihinnan mukaisesti. Virallisesti Nothingin ensimmäiset kuulokkeet ja järjestyksessään ensimmäinen tuote julkaistaan globaalisti 27. heinäkuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin Nothing on kertonut Ear (1) -kuulokkeiden yhden avainominaisuuksista olevan aktiivinen taustamelun vaimennus (ANC), joka on yleistynyt täyslangattomissa kuulokkeissa viimeisien vuosien aikana. Melunvaimennus on toteutettuna kolme mikrofonin avulla, ja ominaisuus mahdollistaa häiriöttömän keskittymiskokemuksen musiikkiin ja ääneen. Nothingin tavoitteena on tarjota kuulokkeilta premium-tason käyttökokemusta sekä parhaimpia teknisiä ratkaisuja.

Nothing on vahvistanut Ear (1) -kuulokkeiden hinnan olevan myös 99 euroa. Kuulokkeet on luotu taistelemaan huippuluokan täyslangattomien kuulokkeiden kategoriassa, mutta ne ovat jopa puolet halvemmat. Kuulokkeiden muotoilun keskiössä on kerrottu olevan läpinäkyvyys ja ergonomisuus, mutta valitettavasti tarkkaa kuvaa kuulokkeista ei vielä ole julkaistu.

Lähde: StockX

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing