NothingYleinen

Nothing-johtaja: Tänä vuonna julkaistava Nothing Phone (2) tarjoaa enemmän premiumia kuin Nothing Phone (1)

Nothing Phone (1)

Nothingin perustaja ja toimitusjohtaja Carl Pei on antanut haastattelun Inverse.com-sivustolle. Haastattelussa Pei kertoo muun muassa miksi Nothing Phone (1) -puhelinta ei nähty myynnissä Yhdysvalloissa.

Haastattelussa Pei kertoi, että yhtiöltä tullaan näkemään myöhemmin tänä vuonna seuraaja Nothing Phone (1) -puhelimelle. Pei antoi haastattelussa käsityksen, että Nothing Phone (2) -puhelin julkaistaisiin kalliimpaan hintapisteeseen, ja kyseessä olisi ”premium-tason” älypuhelin. Suoraan Pei ei kuitenkaan puhu lippulaivapuhelimesta, sillä tällöin hänen mukaansa nykyinen ”Nothing Phone (1) ei olisi lippulaiva”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tänä vuonna yhtiöllä on Pein mukaan sen verran resursseja verrattuna viime vuoteen, että Nothing-puhelin saadaan myyntiin myös Yhdysvaltoihin. Pein mukaan Nothingin suurin prioriteetti onkin tälle vuodelle valloittaa Amerikan markkinat. Nothing Phone (1) ei ollut Yhdysvalloissa myynnissä riittämättömien resurssien takia, sillä valmistajan pitää sertifioida puhelimet operaattoreilla.

Nyt Nothingin henkilökunta on kasvanut 400 työntekijään, eli noin kaksinkertaistunut vuodesta 2021, joten kasvuun voidaan panostaa aiempaa enemmän. Uuden Nothing Phone (2) -puhelimen rinnalla yhtiö aikoo panostaa edelleen merkittävästi ohjelmistokokemukseen. Liikevaihdolta mitattuna vuosi 2022 oli Nothingille jopa 10-kertaisesti suurempi kuin vuosi 2021.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Phone (2) -puhelimen tarkkaa julkaisuaikataulua Pei ei haastattelussa maininnut. Julkaisun voisi odottaa tapahtuvan kesällä, samaan tapaan kuin Nothing Phone (1) -puhelimen kohdalla. Nothing Phone (1) julkaistiin heinäkuun puolessavälissä.

Lähde: Inverse

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing