NothingYleinen

Nothing Launcher tuotiin ladattavaksi rajalliselle määrälle Android-puhelimia – antaa esimakua kesällä julkaistavasta Nothing-puhelimesta

Nothing Launcher

OnePlussan perustajajäsen Carl Pei kertoi maaliskuun lopulla uuden Nothing-yrityksensä suuntaavan katseensa älypuhelinmarkkinoille julkaisemalla kesällä 2022 ensimmäisen puhelimensa. Samalla yhtiö kertoi tuovansa huhtikuun aikana tarjolle Nothing Launcherin, joka tarjoaa esimakua tulevasta Nothing-puhelimesta. Nyt tämä lupaus on lunastettu.

Tänään Nothing on tuonut ladattavaksi Nothing Launcher -sovelluksen beetaversion rajalliselle määrälle Android-puhelimia. Launcher on saatavilla Google Play -sovelluskaupan kautta 28. huhtikuuta alkaen. Se antaa käyttäjille esimakua Nothing-puhelimessa käytettävän Nothing OS -käyttöliittymän ilmeestä, animaatioista ja muotokielestä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing kertoo launcher-sovelluksen tarjoavan Max-ikonit ja Max-kansiot, joiden luvataan antavan uusi kokemus Androidille. Niiden avulla sovelluskuvakkeita tai kansioita pystytään suurentamaan aloitusnäytöllä selvästi suuremmaksi, jotta eniten käytetyt sovellukset ovat paremmin esillä. Kansioissa näkyy myös ensimmäisenä ne sovellukset, joita käytetään eniten.

Uusi Nothing Launcher antaa vilauksen Nothing-puhelimeen räätälöidyillä kello- ja sää-widgeteillä. Widgeteissä käytetään Nothingin logosta tuttua pistematriisifonttia. Sovelluksen mukana tulee lisäksi Nothing-taustakuvia sekä niihin liittyviä väripaletteja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing on julkaissut Nothing Launcher -sovelluksen asennusprosessista tutoriaalivideon, jonka voi katsoa artikkelin alareunasta. Vaihtoehtoisesti voi seurata alapuolella olevia ohjeita.

  • 1: Lataa Nothing Launcher (Beta) Google Play -kaupasta.
  • 2: Mene Asetukset > Sovellukset > Oletussovellukset > Oletus kotisovellus
  • 3: Valitse Nothing Launcher

Nothing tarjoaa tällä hetkelle sovelluksen beetaversiota vain Samsung Galaxy S21- ja Galaxy S22 -sarjan puhelimille sekä Google Pixel 5- ja 6 -sarjan puhelimille. Nothing kertoo tuen olevan tulossa pian myös OnePlus-puhelimille.

Launcherin latauksen jälkeen käyttäjät voivat halutessaan ladata Nothingille suunniteltuja taustakuvia ja Teenage Engineeringin tekemiä soittoääniä tämän linkin takaa.

Nothing-puhelimen on kerrottu tulevan markkinoille vuoden 2022 kesällä, joten nyt julkaistu Nothing Launcher, taustakuvat ja soittoäänet tulevat olemaan osa uutuuspuhelinta.

Lähde: Nothingin sähköpostitiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing