OnePlusYleinen

OnePlus Nord 3 tulossa? OnePlus testaa jo puhelinta koodinimellä ”Meili”

OnePlus Nord 2

Raportit kertovat, että uusi OnePlussan Nord-sarjan älypuhelin on jo sisäisessä testissä brändillä ainakin Intiassa. Tietojen perusteella kyseessä saattaisi hyvinkin olla jo OnePlus Nord 3, joka olisi seuraaja viime vuonna julkaistulle suositulle OnePlus Nord 2 -puhelimelle.

OnePlus julkaisi vasta eilen Intiassa OnePlus 10R– ja OnePlus Nord CE 2 Lite -puhelimet, mutta brändi ei jää paikoilleen odottamaan, sillä katseet ovat jo seuraavissa puhelimissa. Mysmartprice.com-sivuston mukaan OnePlus on tällä hetkellä testaamassa uutta Nord-malliston puhelinta Intiassa ja sen koodinimi olisi ”OnePlus Meili”. Julkaisua odotetaan lähiviikkojen tai kuukausien aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vaikka suoraan ei voi sanoa, että kyseessä olisi OnePlus Nord 3, niin sitäkin odotetaan kesän aikana. OnePlus Nord 3 nähtäneen kesä-heinäkuussa, mutta sitä ennen on odotettu myös OnePlus Nord 2T -puhelinta. OnePlus on myös kertonut julkaisevansa pian kaikista edullisimman 5G-puhelimensa, joka todennäköisesti lukeutuu Nord-mallistoon.

Huhuissa on puhuttu OnePlus Nord 3 -puhelimen saavan Dimensity 8000 -sarjan järjestelmäpiirin, AMOLED-näytön 90 hertsin virkistystaajuudella. Puhelimeen on huhuttu myös kolmoiskameraa takaosaan ja akunkesto olisi 4500 milliampeeritunnin akun varassa. Lataus tapahtunee huhujen mukaan 80 watin pikalatauksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord 2T -puhelimen on odotettu olevan pienempi päivitys Nord 2 -puhelimesta, sillä sen on huhuttu saavan tehonsa uudesta Dimensity 1300 -järjestelmäpiiristä. Puhelimeen on vuotojen mukaan tulossa 6,43 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli 90 hertsin virkistystaajuudella, 50 megapikselin kolmoiskamera sekä 4500 milliampeeritunnin akku tehokkaalla 80 watin pikalatauksella.

Tarkempia tietoja tulevista OnePlus-puhelimista joudutaan vielä odottamaan, mutta todennäköisesti julkaisujen lähestyessä myös tiedot tulevat varmistumaan.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus