NothingYleinen

Nothing Phone (1) nyt ennakkotilattavissa Elisan ja Verkkokauppa.comin kautta – tässä ovat puhelimen ja lisätarvikkeiden hinnat

Nothing Phone (1)

Nothing Phone (1) on nyt julkaistu ja se on myös tullut heti julkaisupäivänä ennakkotilattavaksi. Suomessa puhelin tulee myyntiin yhtenä ensimmäisistä maista ilman kutsujärjestelyjä suoraan kahden jälleenmyyjän kautta. Nämä ovat Elisa sekä Verkkokauppa.com. Elisa järjestää myös ennakkomyyntitapahtuman.

Edullisimmillaan puhelin maksaa 499 euroa, mutta parhaimmillaan laitteesta täytyy maksaa jopa 579 euroa. Nothing Phone (1) on saatavilla kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta sekä valkoinen. Ennakkomyynti on nyt käynnistynyt ja toimitukset alkavat 21. heinäkuuta. Suurimmalla muistiversiolla varusteltu versio tulee saataville 12. elokuuta. Alapuolella on listattuna tarkat muistiversiot sekä hintatiedot.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

  • 8 + 128 gigatavua (vain musta) = 499 euroa
  • 8 + 256 gigatavua (musta ja valkoinen) = 529 euroa
  • 12 + 256 gigatavua (musta ja valkoinen) = 579 euroa

Puhelinta varten myyntiin on tuotu myös laturi sekä kaksi suojakuorta, jotka voi ostaa erikseen. Puhelimen mukana toimitetaan vain latauskaapeli, joten laturia ei tule mukana. Alapuolella on listattuna lisätarvikkeiden hinnat.

  • Nothing Power (45W PD) -laturi – 35 euroa
  • Nothing Phone (1) -silikonikuori (musta) – 25euroa
  • Nothing Phone (1) -silikonikuori (läpinäkyvä) – 25 euroa
  • Nothing Phone (1) Screen Protector – 19 euroa

Ennakkotilauslinkit:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Elisa järjestää myös 20. heinäkuuta Nothing-ennakkomyyntitapahtuman Elisa Kulmassa. Tapahtuman 50 ensimmäisellä vieraalla mahdollisuus ostaa Nothing Phone (1) paikan päältä ennen muita. Kaikille Elisa Kulmasta puhelimen ostaneille tulee mukaan myös Nothing Gift Bag ja kymmenelle ensimmäiselle Nothing Ear (1) -vastamelukuulokkeet.

Nothing Phone (1) -puhelimen kohokohtia ovat huolellisesti viimeistelty toteutus, jossa ei ole mitään ylimääräistä. Puhelimeen on saatu muun muassa 6,55 tuuman kokoinen OLED-näyttöpaneeli 120 hertsin virkistystaajuudella, Snapdragon 778G+ -järjestelmäpiiri sekä 4500 milliampeeritunnin akku.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kilpailijoista puhelin pyrkii erottumaan kamerajärjestelmällä, jossa ei ole turhia sensoreita. Tarjolla on kaksi 50 megapikselin kameraa, jotka ovat pää- ja ultralaajakulmakamerat. Puhelimessa on myös hintaluokassaan harvinainen langaton lataus sekä käänteinen langaton lataus. Nothing Phone (1) tarjoilee lisäksi Glyph-valot takaosassaan, jotka kertovat ilmoituksista sekä esimerkiksi akun varauksesta.

Tarkemmin Nothing Phone (1) -puhelimeen voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa. Arvostelu puhelimesta julkaistaan SuomiMobiilissa myöhemmin heinäkuun aikana.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing