NothingYleinen

Nothing Phone (2a) esitellään kello 13.30 – Katso julkistusta täältä!

Nothingin odotettu uutuuspuhelin esitellään virallisesti tänään. Kyseessä on Nothing Phone (2a), jonka on kerrottu olevan seuraaja Nothing Phone (1) -puhelimelle ja asettuvan hinnaltaan edullisempaan kategoriaan kuin viime vuoden Nothing Phone (2).

Tulevasta puhelimesta tiedetään jo paljon erilaista vuotojen myötä, mutta Nothing on myös itse vahvistanut tiettyjä yksityiskohtia. Viime viikolla MWC-messujen aikaan Nothing esitteli puhelimen valkoista väriversiota ensimmäistä kertaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing on jo aikaisemmin vahvistanut, että uutuuspuhelimen tehoista vastaa Dimensity 7200 Pro -järjestelmäpiiri, joka on Nothingille kustomoitu versio Dimensity 7200 -versiosta. Nothing on kertonut piirin tuovan 18 prosenttia paremman suorituskyvyn verrattuna Nothing Phone (1) -puhelimessa käytettyyn Snapdragon 778G+ -järjestelmäpiiriin sekä kuluttaa 16 prosenttia vähemmän virtaa.

Dimensity 7200 Pro on valmistettu TSMC:n toisen sukupolven 4 nanometrin prosessilla, jonka kerrotaan olleen yksi suurimmista syistä piirin valintaa. Muut vaihtoehdot, kuten Snapdragon 782G ja Snapdragon 7s Gen 2 eivät olisi olleet samalla tasolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhuihin ja vuotoihin Nothing Phone (2a) -puhelimesta voi käydä tutustumassa aikaisemmista artikkeleistamme tämän linkin takaa.

Nothing esittelee puhelimen tänään kello 13.30 alkavassa YouTube-videossa. Sitä voi seurata suorana alapuolella olevan upotuksen kautta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing