NothingYleinen

Nothingin odotettu ”The Truth” -tilaisuus alkaa kello 16.00 – nähdäänkö jo nyt huhuttu Nothing-puhelin?

Nothing järjestää 23. maaliskuuta ”The Truth” -tapahtuman.

Carl Pei tuli tunnetuksi OnePlussan perustajana ja hän toimi OnePlussan kasvoina useiden vuosien ajan, mutta sittemmin hän on perustanut uuden Nothing-yrityksen. Viime vuonna Nothing julkaisi ensimmäisen tuotteensa, joka oli Nothing Ear (1) -kuulokkeet, mutta tänään on odotettavissa lisätietoja yhtiön suunnitelmista.

Nothing järjestää tänään 23. maaliskuuta kello 16.00 Suomen aikaan mielenkiintoisen julkaisutilaisuuden, joka kantaa nimeä ”The Truth”, eli suomeksi ”Totuus”. Yritys on kertonut jo ennakkoon tilaisuudessa kuultavan enemmän vuoden 2022 suunnitelmista, mukaan lukien uudesta yhteisösijoituskierroksesta. Mitään kovin tarkkaa tietoa tilaisuuden antimista ei kuitenkaan ole paljastettu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothingilta on huhuttu ja odotettu ensimmäistä älypuhelinta, joka saattaisi olla tilaisuuden yksi julkaistavista tuotteista. Qualcomm on ollut aikaisemmin yksi Nothingin sijoittajista, ja Snapdragon-järjestelmäpiirejä käytetään usein älypuhelimissa. Älypuhelin voisi olla looginen jatke yrityksen tuotevalikoimaan ja yritys on kertonut kehittävänsä tällä hetkellä neljää uutta tuotetta.

Nothing-brändi on myös selvästi puhutellut monia kuluttajia, sillä yritys on kertonut toimittaneensa jo yli 400 000 kappaletta Nothing Ear (1) -kuulokkeita.

Tilaisuutta pystyy katsomaan suorana kello 16.00 alkaen alapuolella olevasta YouTube-upotuksesta.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Nothing