NothingYleinen

Oho, nyt vilahti Nothing-puhelin! Tässä kuvassa Carl Pei esittelee julkaisematonta laitetta Qualcommin toimitusjohtajalle

Carl Pei esittelee selvästi puhelinta Qualcommin toimitusjohtajalle.

Nothing on aloittanut mystiset vihjailut ja samalla huhut kiihtyvät odotetusta puhelimesta. Nothing on OnePlussan perustajajäsenen uusi yritys, joka keskittyy elektroniikkatuotteisiin. Toistaiseksi yritys on julkaissut Nothing Ear (1) -kuulokkeet, mutta nyt odotuksissa on ensimmäinen älypuhelin laajentamaan tuotevalikoimaa.

Viime viikolla kuultiin raportteja siitä, että Nothing valmistuisi julkaisemaan ensimmäisen älypuhelimensa kuukauden sisällä. Lisäksi raportissa kerrottiin Carl Pein esitelleen puhelimen prototyyppiä suljettujen ovien takana alan avainhenkilöille Mobile World Congress -messuilla viime viikolla. Tänään tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut Twitter-tilillään kuvan, jossa nähdään joitain hyvin mielenkiintoista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Kuvassa nähdään selvästi, että Nothingin toimitusjohtaja Carl Pei esittelee toistaiseksi julkaisematonta laitetta Qualcommin toimitusjohtaja Cristiano Amonille. Kovin paljoa kuva ei paljasta, sillä itse puhelin on selvästi jonkinlaisessa prototyyppisuojakuoressa, joka ei paljasta laitteen muotoilua. Kyseessä on selvästi älypuhelin, mutta oikeastaan mitään muuta on vaikea sanoa.

Puhelimen julkaisua odotetaan huhuissa huhtikuun aikana, mutta Nothing on itse vihjannut myös jotain olevan tulossa maaliskuun aikana. Todennäköisesti Nothing suunnittelee aloittavansa laajemman vihjailun tulevina päivinä, mutta julkaisu tapahtunee huhtikuun aikana. Raporttien mukaan tulevassa puhelimessa oli elementtejä läpinäkyvyydestä, joka on ollut Nothingin suunnittelun peruspilari.

Carl Peillä on vahva historia puhelinmarkkinoilla. Carl Pei oli OnePlussan kasvot alusta lähtien, mutta Oppo-integraation tullessa kuvioihin Pei kuitenkin astui sivuun kiinalaisvalmistajan listoilta. Helmikuussa Pei aloitti jakamaan mystisiä twiittejä, joiden perusteella Nothing-puhelimen julkaisu voisi olla lähempänä kuin voisi kuvitella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Carl Pei on kertonut Twitterissä palanneensa Android-käyttöjärjestelmään, jonka on odotettu viittaavaan hänen ottaneen käyttöön Nothingin tulevan puhelimen. Enemmän kierroksia lisäsivät myös Twitter-tilit Android sekä Snapdragon, jotka ovat myös kommentoineen Pein twiittiä. Tulevassa puhelimessa voisi olettaa olevan uusin Android 12 -käyttöjärjestelmä sekä Qualcommin kehittämä Snapdragon-järjestelmäpiiri.

Älypuhelin on hyvin looginen jatke yrityksen tuotevalikoimaan ja yritys on kertonut kehittävänsä tällä hetkellä neljää uutta tuotetta. Nothing-brändi on myös selvästi puhutellut monia kuluttajia, sillä yritys on kertonut toimittaneensa jo yli 400 000 kappaletta Nothing Ear (1) -kuulokkeita.

Lähde: Twitter (Evan Blass), The Verge

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing