NubiaYleinen

Nubia julkaisee keskihintaisen 5G-pelipuhelimen 21. huhtikuuta

Kiinalainen älypuhelinbrändi Nubia on kertonut julkaisevansa uuden Nubia Play -älypuhelimen Kiinassa ensi viikolla 21. huhtikuuta 2020. Lisäksi tulevasta puhelimesta on julkaistu nyt virallisia kuvia sekä teknisiä tietoja. Nubia Play tulee olemaan pelaamiseen keskittyvä älypuhelin, mutta tarjoaa keskiluokan teknisiä ratkaisuja.

Tietojen perusteella Nubia Play tulee saamaan OLED-näyttöpaneelin, jossa on 144 hertsin virkistystaajuus sekä 240 hertsin kosketusherkkyys. Puhelimeen odotetaan Snapdragon 765G -järjestelmäpiiriä, joka on siis Qualcommin ensimmäinen keskiluokan älypuhelimille suunnattu 5G-modeemilla varusteltu järjestelmäpiiri. Akunkesto on suuren 5100 milliampeeritunnin varassa, mutta toistaiseksi ei ole tiedossa millaisia latausratkaisua Nubia tulee tarjoamaan. Todennäköisesti laitteessa on USB-C-tyypin latausliitin ja Quick Charge 4.0 -lataustuki.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kamerapuolella puhelin tulee saamaan myös mielenkiintoisia ratkaisua. Nubia on vahvistanut puhelimessa olevan neloiskamera, joka koostuu ainakin 48 megapikselin Sonyn kehittämästä pääkamerasta. Etuosassa odotetaan olevan yksi kamera, joka on näytön yläpuolella olevassa suuremmassa kaistaleessa. Näyttöön ei odoteta siis minkäänlaisia häiriötekijöitä, jonka lisäksi näyttöön on integroitu myös sormenjälkilukija.

Uusi Nubia Play tullaan julkaisemaan Kiinassa siis ensi viikolla 21. huhtikuuta. Toistaiseksi ei ole tiedossa, milloin laite julkaistaan globaalisti. Yleensä Nubia on tuonut puhelimensa myyntiin nopeasti Euroopassa myös oman verkkokauppansa kautta.

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nubia