AndroidNubiaYleinen

Nubia Red Magic -pelipuhelin tilattavissa helposti Suomeen – hinta 449 euroa

ZTE:n alabrändi Nubia julkaisi keväällä uuden Red Magic -pelipuhelimen, joka tuli myöhemmin myyntiin joukkorahoituksen kautta. Nubia on aloittanut puhelimen myynnin laajemmin myös Euroopassa yhtiön oman verkkokaupan kautta.

Red Magic on varusteltu uniikilla alumiinimuotoilulla sekä LED RGB -nauhalla. Puhelimen näyttö on kooltaan 5,99 tuumaa ja sen tarkkuus on Full HD -tasoa (1080 x 2160). Näytössä on 18:9-kuvasuhde sekä 2.5D Gorilla Glass -lasi. Tehoista on vastaamassa viime vuoden huippupuhelimissa nähty Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on mukavat 8 gigatavua RAM-muistia. Red Magic on varusteltu myös ainutlaatuisella jäähdytysjärjestelmällä, joka jakaa lämmön tasaisesti ja näin ollen pitää puhelimen viileämpänä. Sisäistä tallennustilaa Euroopassa myyntiin saapuneessa versiossa on 128 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Red Magic -puhelimessa on yksi Samsungin valmistama 24 megapikselin pääkamera, jossa on 0.9um pikselikoko sekä f/1.7-aukko. Kameralla on mahdollista kuvata 4K 30 fps -tasoista videokuvaa. Etukameran virkaa hoitaa 8 megapikselin sensori, jossa on 1.12um pikselikoko sekä f/2.0-aukko. Puhelimessa on muun muassa sormenjälkilukija, USB-C-tyypin latausliitin, kuulokeliitin sekä GameBoost-kytkin. Akunkestosta vastaa kohtuullinen 3800 milliampeeritunnin akku.

Nubia Red Magic -puhelimen myynti ja toimitukset on aloitettu yhtiön omien sivujen kautta jo muutamia viikkoja sitten. Hintaa puhelimella on 449 euroa. Tarjolla on ainoastaan musta väriversio.

Lähde: Nubia Red Magic

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android