AndroidHMDNokia

Nyt myös toinen Android-Nokia esiintyy kuvissa – Onko tässä Nokia E1?

Huhuttu Nokia E1

Kerroimme muutama päivä sitten kuvista, joissa kerrottiin esiintyvän HMD Globalin kehittämän Nokia-puhelimen etupaneeli. Huhujen mukaan kyseessä olisi ollut kuva kauan huhuissa pyörineestä Nokia D1C -mallista. Nyt NokiaPowerUser -sivusto uutisoi kuitenkin jo uusista kuvista, joissa esiintyy myös HMD Globalin Nokia-puhelin.

Tällä kertaa kyseessä on kuitenkin eri puhelin kuin aikaisemmin uutisoitu Nokia D1C. Nyt kuvissa kerrotaan esiintyvän ensimmäistä kertaa Nokia E1 -malliksi nimetty puhelin, josta ei toistaiseksi tiedetä paljoakaan. Nokia E1 -mallinimi paljastuu Kiinasta peräisin olevasta kuvasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvasta paljastuu Nokia E1 -mallinimi

Nyt vuotaneesta kuvasta ei voida juuri päätellä mitään, mutta kuvassa esiintyy valkoinen etupaneeli, josta löytyy kapasitiiviset navigointipainikkeet sekä Nokian logo näytön yläpuolelta. Aikaisemmin Nokia D1C -puhelimesta vuotaneesta kuvasta paljastui myös, että laite olisi saamassa fyysisen kotipainikkeen, johon olisi mahdollisesti integroituna sormenjälkilukija. Voutaneesta kuvasta, joka esittää Nokia E1 -puhelinta ei vastaavaa kotipainiketta löyty.

HMD Globalin ensimmäiset Android-Nokiat tullaan luultavasti julkaisemaan helmikuun ja maaliskuun vaihteessa pidettävillä MWC17 -messuilla.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android