AndroidHMDNokiaYleinen

Tuleva Nokia-puhelin taas vuotokuvassa – tätä on luvassa

Nokia D1C etupaneeli

Suomalainen HMD Global on julkaisemassa ensi vuonna uudet Nokian tuotemerkkiä kantavat älypuhelimet maailmanlaajuisille markkinoille. Huhuissa on jo useamman kuukauden pyörinyt, että ensimmäiset Android-puhelimet saatettaisiin julkaista jo helmikuun ja maaliskuun vaihteessa järjestettävillä MWC17 -messuilla.

Tänään Kiinasta peräisin olevia kuvia on vuotanut nettiin, joissa väitetään esiintyvän tuleva Nokia-puhelin. Tällä kertaa kuvissa esiintyy vielä julkistamattoman laitteen etupaneeli, josta käy ilmi, että puhelin tulisi saamaan kapasitiiviset navigointipainikkeet sekä kotipainikkeen, johon on mahdollisesti integroituna sormenjälkilukija. Kuvista voisi päätellä myös, että näyttöä kiertäisi ”Nokian tapaan” suuret reunat. Nyt kuvissa esiintyvä puhelin voi hyvin olla kauan huhuttu Nokia D1C -malli, josta on aikaisemmin vuotanut myös kuvia, jotka paljastivat puhelimen metallisen takakuoren.

Huhuttuun Nokia D1C puhelimeen on kerrottu tulevan Android 7.0 -käyttöjärjestelmä, Snapdragon-prosessori (625, 626, 652 tai 653), 4 gigatavua RAM-muistia, 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa, sormenjälkilukija sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android