MotorolaYleinen

Nyt on halpaa! 5G-yhteydet tarjoava Motorola Moto G50 saatavilla vain 149 euron hintaan

Motorola Moto G50

Verkko-operaattori DNA on laittanut Motorolan uuden 5G-älypuhelimen ennätysedulliseen alennukseen. Suomessa Motorola toi keväällä myyntiin Moto G50 -älypuhelimen 199 euron hintaan, mutta nyt rajallisen ajan puhelimen hinta on DNA:n verkkokaupan kautta vain 149 euroa. 5G-älypuhelimien hinnat laskevat jatkuvasti, mutta vain harvoin alle 150 euron hintaan on Suomessa voinut ostaa 5G-yhteyksillä varusteltuja puhelimia.

Motorola Moto G50 on tarjolla kahdessa väriversiossa, jotka ovat vihreä sekä musta. DNA:n verkkokaupasta puhelimen voi hankkia 149 euron hintaa. Moto G50 on omassa hintaluokassaan mielenkiintoinen älypuhelin ja SuomiMobiilin kattavan arvostelun siitä voi käydä lukemassa alapuolella olevan linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto G50 -puhelimen rakenne on kokonaisuudessaan muovia, mutta näyttöä on luonnollisesti suojaamassa lasipinta. Näyttö on kooltaan 6,5 tuumaa ja sen tarkkuus yltää HD+ -tasolle. Näytössä on 20:9-kuvasuhde, se perustuu IPS LCD -tekniikkaan ja siinä on 90 hertsin virkistystaajuus. Tehoista vastaa Snapdragon 480 -järjestelmäpiiri, jossa on integroitu 5G-modeemi. Moto G50 tarjoaa 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa versiosta riippuen.

Moto G50:n takaosassa on kolmoiskamera, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin makrokamerasta sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. Etuosassa on yksi 13 megapikselin tasoinen selfiekamera. Akunkesto on suuren 5000 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata USB-C-liittimen kautta 10 watin teholla. Puhelimessa on lisäksi tuorein Android 11 -käyttöjärjestelmä sekä Motorolan oma My UX -käyttöliittymä.

Sormenjälkilukijan Motorola on vienyt puhelimen taakse, josta se on helposti löydettävissä. Moto G50 tarjoaa kuulokeliittimen, NFC-tuen sekä yhden kaiuttimen. Motorola tarjoaa puhelinta kahdessa väriversiossa, jotka ovat harmaa Steel Grey sekä vihreä Aqua Green.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Taisi olla parempikin versio G100 olemassa

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola