MotorolaYleinen

Nyt on hinta kohdillaan: Huipputason Motorola Razr 40 Ultra maksaa enää 699 euroa

Motorola Razr 40 Ultra

Motorolan viime vuonna julkaisema taittuvanäyttöinen Razr 40 Ultra on nyt päätynyt mielenkiintoiseen alennukseen. Alkuperäiseen hintaan verrattuna puhelimen pystyy hankkimaan jopa 500 euroa edullisemmin.

Motorola Razr 40 Ultra on saatavilla esimerkiksi Verkkokauppa.comin ja DNA:n valikoimista 699 euron hintaan, joka tekee siitä yhden edullisimmista taittuvista puhelimista tällä hetkellä. Kyseinen puhelin on ollut aikaisemminkin alennuksessa 899 euron hintaan, joten nyt alin hinta on vieläkin edullisempi. Alennus koskee myös puhelimen uusinta Peach Fuzz -väriversiota, joka tuotiin myyntiin vasta keväällä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jälleenmyyjät koittavat selvästi myydä vanhaa mallia pois uuden tieltä. Motorolan on raportoitu julkaisevan uuden Razr 50 Ultran lähikuukausina.

Motorola Razr 40 Ultra on perustekniikaltaan huippuluokkaan. Puhelimen tehoista on vastaamassa Snapdragon 8+ Gen 1, josta tehoja ei puutu. Lisäksi puhelimessa on 6,9 tuuman taittuva näyttö ja ulkopuolella on 3,6 tuuman näyttöpaneeli. Motorola tarjoaa puhelimessa myös 12 megapikselin kaksoiskameran, 3800 milliampeeritunnin akun sekä puhtaan Android-kokemuksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimeen voi käydä tutustumassa SuomiMobiilin kattavasta arvostelusta alapuolella olevan linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. No ei tuo nyt varsinaisesti halpa ole 😆 Toimittajalta suhteellisuudentaju lähtenyt vähän laukalle.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola