HMD globalNokiaYleinen

Nyt paljastui kuvia ja tietoja HMD Globalin julkaisemattomasta Nokia-puhelimesta

Kiinan televiranomainen TENAA on tunnettu monien valmistajien julkaisemattomien puhelimien tietojen sekä kuvien julkaisemisesta etukäteen. Tällä kertaa vuorossa on suomalaisen HMD Globalin julkaisematon edullisemman hintapisteen Nokia-älypuhelin, joka kantaa mallikoodia TA-1258. TENAA:n tietokannasta löytyy puhelimen kuvien lisäksi myös yksityiskohtaiset tekniset tiedot.

Kuvien perusteella laitteen rakenne olisi muovia ja väriversiona on kuvissa kupari. Takaosassa on kamera-alue, joka ulkonee hieman muusta rungosta. Takaosassa nähdään myös kamera, salama, perinteikäs sormenjälkilukija sekä Nokia-logo. Etuosa on pitkälti kokonaan musta, mutta alareunaan on saatu jälleen tuttu Nokia-logo. Puhelimen oikeassa kyljessä nähdään virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet sekä kolo, josta takakuoren saa irrotettua. Vasemmassa kyljessä on ainoastaan Google Assistant -painike.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

TENAA:n julkaisemien tietojen mukaan puhelimen mitat olisivat 159,6 x 77 x 8.5 millimetriä ja näytön koko olisi 5,99 tuumaa. Näytön tarkkuus yltää 1440 x 720 pikseliin ja se perustuu LCD-tekniikkaan.

Tulevassa Nokia-puhelimessa on myös 3040 milliampeeritunnin akku, 3 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tiedot vahvistavat myöskin Android 10 -käyttöjärjestelmän sekä 8 megapikselin tasoisen takakamera ja 5 megapikselin etukameran. HMD Global tulee hyödyntämään myöskin alemman hintaluokan laitteille suunniteltua 1,6 GHz:n kahdeksanytimistä järjestelmäpiiriä.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin HMD Global saattaisi nyt vuotaneen Nokia-puhelimen julkaista. Kyseessä on kuitenkin erittäin edulliseen hintapisteeseen asettuva laite.

Lähde: TENAA (HMD Global TA-1258)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

3 Kommenttia

  1. Näyttää vähän Nokia 6 (2018) mallilta. Siis näyttää.

  2. Ei näytä hyvältä puhelimelta.

  3. Kuva ei välttämättä ole aito.

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD global