HMDNokiaYleinen

Nyt paljastui neljän julkaisemattoman Nokia-laitteen koodinimet – tulossa ”Drake Lite”, ”Shadowcat”, ”Waterworld” sekä ”Weekend”

Elokuussa tunnettu vuotaja Evan Blass kertoi neljän vielä silloin julkaisemattoman Nokia-laitteen koodinimet ja mallinimet Twitter-tilillään. Kyseessä olivat Nokia T20 -tabletti sekä Nokia G50-, Nokia G300– ja Nokia X100 -puhelimet. HMD Global ei ole vielä julkaissut Nokia X100 -puhelinta, jonka koodinimen on tiedetty olevan ”Deadmau5”. Tänään Evan Blass on listannut jälleen neljän tuntemattoman Nokia-laitteen koodinimet.

Blassin mukaan HMD Global kehittää Nokia-laitteita, joiden koodinimet ovat ”Drake Lite”, ”Shadowcat”, ”Waterworld” sekä ”Weekend”. Toistaiseksi laitteiden varsinaisista mallinimistä ei ole mitään tietoa, mutta ainakin koodinimien kanssa HMD Global jatkaa Nokia-laitteidensa kanssa tuttua animaatioista ja elokuvista tuttuja hahmoja. ”Drake Lite”- ja ”Weekend” -koodinimien inspiraatiot on saatu todennäköisesti musiikkimaailmasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Koodinimen lisäksi tulevista laitteista ei tiedetä mitään muuta. Koodinimistä on hyvin vaikea päätellä yhtään mitään, sillä niissä ei ole yleensä minkäänlaista logiikkaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhuissa tai vuodoissa ei ole viime aikoina nähty uusia Nokia-laitteita, joita ei olisi jo julkaistu. Uusien koodinimien ilmestyminen saattaa viitata siihen, että HMD Globalilta olisi tulossa vielä tämän vuoden aikana uusia Nokia-laitteita, mutta julkaisua saattaa mennä myös ensi vuoden alkuun. Todennäköisesti tulevina viikkoina ja kuukausina nyt paljastuneista laitteista voidaan kuulla enemmän tietoja.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD