HMDNokiaYleinen

Vihdoin luvassa uusi Nokia-huippupuhelin? HMD Globalilla työn alla Nokia X100, Nokia G300, Nokia G50 ja Nokia T20

Tunnettu vuotaja Evan Blass on paljastanut tänään Twitterissä neljän tulevan Nokia-laitteen markkinointinimet sekä koodinimet. Ainakin yksi laitteista tulee olemaan edullinen tabletti, mutta lisäksi luvassa on kaksi uutta Nokia G -malliston jäsentä ja yksi Nokia X -malliston laite.

Blassin mukaan HMD Global valmistelee Nokia T20-, Nokia G50-, Nokia G300- ja Nokia X100 -laitteiden julkaisua. Nokia T20:n tiedetään olevan edullinen tabletti, josta on kuultu aikaisemminkin tietoja. Nyt laitteen koodinimen on paljastettu olevan ”Riddler”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia G -mallistoon on luvassa kaksi uutta laitetta, joista toinen on ”Punisher” -koodinimeä kantava Nokia G50, josta on myöskin nähty vuotoja jo aikaisemmin. Kyseessä odotetaan olevan edullinen 5G-yhteyksillä varusteltu älypuhelin. Toinen malliston laite on ”Aoki” -koodinimeä kantava Nokia G300. Toistaiseksi Nokia G300 -laitteesta ei tiedetä paljoakaan, mutta sen voidaan olettaa olevan G-malliston kärkimalli parhaimmilla ominaisuuksilla.

Nokia X -mallisto on HMD Globalin kärkimallisto, johon on nyt tulossa ”Deadmau5” -koodinimeä kantava laite, jonka markkinointinimi on Nokia X100. Kyseessä on todennäköisesti pitkästä aikaa Nokia-lippulaivapuhelin, sillä X-mallistossa suurempi numero tarkoittaa myös parempaa laitetta. Nykyisin mallistossa on Nokia X10– ja Nokia X20 -mallit, jotka asettuvat alle 400 euroon.

Valitettavasti Evan Blass ei kerro twiitissään mitään enempää tulevista laitteista, joten vain nimistä voidaan päätellä laitteiden asettumista nykyiseen tuotemallistoon. HMD Global julkaisi vasta heinäkuun lopulla uusia Nokia-laitteita, joten myöhemmin syksyllä saatetaan nähdä nyt vuotaneet Nokia T20-, Nokia G50-, Nokia G300- ja Nokia X100 -laitteet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD