OuraYleinen

Nyt se on myynnissä! Oura-sormuksen Gucci-erikoisversion hinta on 950 euroa

Oura x Gucci

Suomalainen älysormusvalmistaja Oura ja italialainen muotitalo Gucci julkistivat yhteistyössä toteutetun Gucci x Oura Ring -älysormuksen. Vielä eilen ei sormuksen hintaa tai saatavuutta kerrottu, mutta nyt viimeisetkin yksityiskohdat on vahvistettu.

Kyseessä on sama sormus kuin aikaisemmin julkaistu kolmannen sukupolven Oura-sormus, mutta se on muotoiltu selvästi erilaisemmaksi. Sormus on väritykseltään musta, mutta sitä koristaa kultaiset yksityiskohdat ja Gucci-logot. Ouran mukaan sormuksessa käytetään 18 karaatin kultaa. Uuden ulkomuodon ohella sormuksessa ei ole mitään muita uutuuksia, vaan se tarjoaa tutut ominaisuudet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Gucci-erikoisversio on saatavilla tästä päivästä lähtien Guccin verkkokaupasta. Hintaa sormuksella on 950 euroa. Edullisimmillaan Oura-sormuksen normaaliversio maksaa 314 euroa, joten Gucci-versiosta saa pulittaa kolme kertaa enemmän.

Oura-sormuksen yksi vahvuuksista on kehittynyt unenseuranta, joten sormuksen avulla käyttäjät pystyvät optimoimaan nukkumistaan ja seuraamaan sitä monipuolisesti. Sormus mittaa myös aktiivisuutta, kehon lämpötilaa sekä valmiutta. Sormuksen avulla pystytään mittaamaan sykettä tai laskemaan askelia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Oura kertoi maaliskuussa, että yhtiö on myynyt jo yli miljoona älysormusta.

Uusi kolmannen sukupolven Oura-sormus on aikaisempaa tarkempi ja siihen on tulossa uusia ominaisuuksia myöhemmin tänä vuonna. Oura-älysormus on vedenkestävä 100 metriin asti ja akunkesto on 4 tai 7 päivää käytön mukaan. Painoa laitteella on ainoastaan 4 tai 6 grammaa koon mukaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tuoreimmassa 3. sukupolven sormuksessa Oura on ottanut selvästi aikaisempaa erilaisemman lähestymistavan. Yhtiö siirsi joitakin tärkeimpiä ominaisuuksia kuukausitilauksen taakse, josta täytyy vielä useiden satasien hintaisen sormuksen lisäksi maksaa.

Lähde: Gucci.com, Ouraring.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Oura