SamsungYleinen

Tässä on Galaxy Xcover 6 Pro! Google paljasti kuvan ja tietoja Samsungin kaiken kestävästä 5G-puhelimesta

Samsung Galaxy Xcover 6 Pro

Samsungilta on huhuttu uutta kaiken kestävää älypuhelinta, joka kantaisi nimeä Xcover Pro 2. Kyseisestä puhelimesta on nähty kevään aikana CAD-mallinnukseen perustuvia kuvia, mutta nähtävästi Samsung tuleekin julkaisemaan laitteen hieman eri mallinimellä. Nyt nimittäin Google on paljastanut puhelimen kehittäjille tarkoitetussa Google Play Console -tietokannassa.

Googlen listaus paljastaa huhutun puhelimen tärkeimmät tiedot sekä myös kuvan etuosasta. Google ilmoittaa puhelimen mallinimeksi huhutun Xcover Pro 2, mutta markkinointinimeksi on ilmoitettu Samsung Galaxy Xcover 6 Pro. Samsung on nähtävästi viime hetkellä päättänyt muokata laitteen virallista nimeä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Xcover 6 Pro Google Play Consolen listauksessa.

Samsung Galaxy Xcover 6 Pro -markkinointinimi mainittu listauksessa.

Listauksen mukaan puhelimessa olisi Qualcommin keskihintaluokan puhelimiin suunnattu Snapdragon 778G -järjestelmäpiiri, joka toisi mukanaan 5G-yhteydet. RAM-muistia kerrotaan olevan 6 gigatavua ja käyttöjärjestelmänä on tuorein Android 12. Listaus paljastaa puhelimen näytön tarkkuudeksi 2408 x 1080 pikseliä, joka takaa 450 pikseliä tuumaa kohden. Mitään muita selviä tietoja Googlen listaus eri valitettavasti tällä kertaa paljasta.

Etuosan kuva on täysin vastaava kuin aikaisemmin paljastunut CAD-mallinnus. Etuosassa on pisaramaisella lovella varusteltu näyttö ja varsin paksut kehykset. Puhelimen oikeassa reunassa on äänenvoimakkuuspainikkeet, yläreunassa on ylimääräinen painike ja vasemmassa reunassa on myös ylimääräinen monitoimipainike.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhuttu Samsung Galaxy Xcover Pro 2 saattaa olla nimeltään Galaxy Xcover 6 Pro

Aikaisemmat vuotokuvat ovat vahvistaneet Galaxy Xcover 6 Pro -puhelimen saavan kylkeen sijoitetun sormenjälkilukijan, perinteikkään kuulokeliittimen sekä todella järeän rakenteen. Xcover-puhelimet ovat aina olleet iskun- ja vedenkestäviä, joten myös uutuusmalli on todennäköisesti hyvin kestävä. Puhelimeen odotetaan kaksoiskameraa takaosaan.

Toistaiseksi mitään tarkempia tietoja puhelimesta ei ole vuotanut, mutta todennäköisesti julkaisua voidaan odottaa lähiviikkojen aikana.

Lähde: Google Play Console

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung