SamsungYleinen

Tältä näyttää Samsung Galaxy Z Fold 4 – markkinointikuvat paljastavat kolme väriversiota

Samsung Galaxy Z Fold 4

Samsung on vahvistanut julkaisevansa loppuvuoden tärkeimmät uutuustuotteensa 10. elokuuta järjestettävässä Unpacked-tilaisuudessa. Tilaisuudessa nähdään Galaxy Z Flip 4- ja Galaxy Z Fold 4 -puhelimet, mutta myös Galaxy Watch 5 -sarjan älykellot ja Galaxy Buds 2 Pro -kuulokkeet. Monien mielenkiinto tilaisuudessa kohdistuu kuitenkin uusiin älypuhelimiin.

Olemme aikaisemmin raportoineet jo Galaxy Z Flip 4 -puhelimen vuotaneista markkinointikuvista, mutta nettiin on vuodettu samaisia kuvia myös Galaxy Z Fold 4 -puhelimesta. Uusien kuvien perusteella Samsung ei ole lähtenyt tekemään puhelimeen mitään suuria muutoksia verrattuna edeltäjään, mutta vuotokuvat vahvistavat kolme väriversiota.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Z Fold 4 -puhelimesta on tulossa perinteinen musta väriversio, mutta myös harmaa sekä beige. Aikaisemmissa mallinnuskuvissa Samsungin odotettiin tekevän hieman muutoksia laitteen takaosan kamera-alueeseen, mutta nähtävästi toteutus on kuitenkin samanlainen kuin edeltäjässä. Takaosassa nähdään kolme kameraa, jotka ovat yhdessä ulkonevassa kamera-alueessa yhdessä salamavalon kanssa.

Samsung Galaxy Z Fold 4

Kuvat eivät paljasta puhelimen etuosaa, mutta yleisesti Galaxy Z Fold 4 -puhelimen on odotettu olevan kuitenkin edeltäjäänsä ohuempi ja leveämpi. Kuvien perusteella Samsung on valmistanut puhelimen kehyksen alumiinista ja takaosan pinnat ovat lasia. Kyljessä on edelleen tuttu sormenjälkilukija virtapainikkeen yhteydessä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin on huhuttu tarjoavan Galaxy Z Fold 4 -puhelimessa Qualcommin tuoreimman Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin. Puhelimeen on huhuttu 7,6 tuuman kokoista taittuvaa AMOLED-näyttöä, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Ulkopuolella pitäisi olla 6,2 tuuman kokoinen AMOLED-näyttö, jossa on myös 120 hertsin virkistystaajuus.

Galaxy Z Fold 4 -puhelimeen on odotettavissa myös 4400 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata 25 watin teholla. Muutoksia Samsungilta odotetaan kameroihin. Pääkameran tarkkuus on todennäköisesti 50 megapikseliä, jonka rinnalla on 12 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 10 megapikselin telekameralla 3x optisella zoomilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Julkaisu tapahtuu siis jo muutaman viikon päästä, eli 10. elokuuta. Vuodot tulevat varmasti vielä ennen julkaisua kiihtymään, mutta nyt nähdyt kuvat antavat jo hyvän käsityksen tulevasta puhelimesta.

Lähde: Pricebaba.com, 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung