HonorYleinen

Nyt se on virallista: Honor-puhelimet saavat Googlen palvelut kahden vuoden tauon jälkeen

Honorin edustaja on kertonut Googlen palveluiden tekevän paluun yhtiön puhelimiin. Honor ei ole voinut käyttää Googlen palveluita puhelimissaan vuoden 2019 toukokuun jälkeen, jolloin Yhdysvallat asetti Huaweille huomattavia rajoitteita. Honor irtautui Huaweista vuoden 2020 lopulla, joten Honor on päässyt itsenäisenä yrityksenä irtautumaan Huaweille asetetuista rajoitteista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

The Verge -sivusto on saanut Honorilta tiedon, että uudet Honor 50 -sarjan puhelimet voidaan julkaista globaalisti Googlen sovelluksien ja palveluiden kanssa. Honorin mukaan uutuusmallit tulevat käymään läpi Googlen tarkastukset ja niillä on mahdollisuus saada Google Mobile Services (GMS) -palvelut. Kuluttajille tilanne pitäisi olla vain positiivinen asia, sillä Googlen palvelut ovat erittäin suosittuja erityisesti globaaleilla markkinoilla. Honorin mukaan uudet nyt Kiinassa nähdyt Honor 50 -sarjan puhelimet tulevat kansainvälisille markkinoille, kuten Ranskaan, Malesiaan, Meksikoon, Venäjälle, Saudi-Arabiaan ja Britanniaan myöhemmin.

Toistaiseksi Honor ei ole vahvistanut uusien puhelimiensa tarkkaa globaalia saatavuutta, mutta nähtävästi vuoden toisella puoliskolla on luvassa uutisia asian tiimoilta. Honor on kuitenkin vahvistanut kaikkien tulevien globaaleilla markkinoilla nähtävien puhelimien ja tablettien saavan GMS-sertifikaatin, eli tutun Google Play -sovelluskaupan ja Googlen suositut sovellukset.

Lähde: The Verge

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Mitäköhän käy näille vanhemmille Honoreille?

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor