OnePlusYleinen

Nyt vahvistui nimi: OnePlus Nord -älypuhelinsarja tulossa – ennakkomyynti alkaa huomenna

OnePlus on vahvistanut jo aikaisemmin julkaisevansa lähiaikoina uuden edullisemman älypuhelinsarjan. Uuden älypuhelimen nimeksi on huhuissa odotettu OnePlus 8 Liteä tai OnePlus Z -mallia, mutta nyt OnePlus on vahvistanut nimen. OnePlus tulee kasvattamaan tuoreportfoliotaan OnePlus Nord -älypuhelinsarjalla.

OnePlus on keskittynyt yli kuuden vuoden ajan lippulaivapuhelinten valmistukseen, ja haluaa nyt tuoda OnePlus Nord -sarjan avulla premium-luokan OnePlus-kokemuksen suuremman käyttäjäjoukon ulottuville. OnePlus Nord seuraa uutta liiketoimintastrategiaa, jonka tavoitteena on laajentaa tuoteportfoliota ja esitellä uusia tuotteita edullisemmalla hintapisteellä. Uusi tuotelinja vastaa myös OnePlussan jatkuvasti kasvavan käyttäjäyhteisön palautteeseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”OnePlus Nord -sarjan lanseeraus avaa uuden jännittävän luvun OnePlussalle. Never Settle asenne puskee meitä eteenpäin jakamaan teknologian johtavia tuotteita maailmalle. Lisäksi se saa meidät haastamaan itseämme ja poistumaan mukavuusalueeltamme. Olemme erittäin ylpeitä lippulaivatuotteistamme ja jatkamme teknologian johtavien lippulaivamallien kehittämistä käyttäjillemme. Nyt olemme innoissamme siitä, että voimme tuoda OnePlus-kokemuksen entistä suuremmalle joukolle käyttäjiä ympäri maailmaa tämän uuden tuotesarjan avulla”, Pete Lau, OnePlussan perustaja ja toimitusjohtaja, kertoo.

Ensimmäinen OnePlus Nord -sarjan laite tulee saataville Euroopan ja Intian markkinoille. Tietty määrä käyttäjiä Pohjois-Amerikassa saa myös mahdollisuuden testata laitetta erittäin rajatun beetaohjelman kautta lanseerauksen jälkeen.

OnePlus aloittaa uuden puhelimen ennakkomyynnin huomenna 1. heinäkuuta nord.oneplus.com -sivustolla. Ennakkotilaus tapahtuu 20 euron maksulla, jonka jälkeen lähetään eksklusiivinen Nord-tuote heti. Kun OnePlus Nord julkaistaan, lähetetään 20 euron arvoinen kuponki OnePlus-tilille, jonka avulla puhelimen voi tilata. OnePlus on avaamassa myös uuden Instagram-tilin (@oneplus.nord), jonka kautta on saatavilla tarkempia yksityiskohtia.

Lähde: OnePlussan tiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Siis todella kiinnostavaa… Not.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus