SamsungYleinen

Viranomaistietokanta paljasti kuvat ja tiedot julkaisemattomasta Samsung Galaxy Z Flip 5G -puhelimesta

Samsungilta on luvassa lukuisia uusia tuotteita lähiviikkojen aikana ja yksi niistä on Galaxy Z Flip 5G -taittuvanäyttöinen simpukkapuhelin. Kyseessä on pitkälti vain tekninen päivitys aikaisemmin esiteltyyn 4G-yhteyksillä varusteltuun Galaxy Z Flip -puhelimeen. Tänään Kiinan televiranomainen on paljastanut tietokannassaan kuvia ja tietoja vielä julkaisemattomasta puhelimesta.

Uuden puhelimen on huhuttu olevan varusteltuna Qualcomm Snapdragon 865+ -järjestelmäpiirillä, uusituilla kameroilla sekä muutamilla muilla pienillä uudistuksilla. Tenaan tietokannasta löytyvät tiedot vahvistavat jo nyt tietoja tulevasta puhelimesta. Kuvissa nähdään hopea tai harmaa väriversio puhelimesta, joka on todennäköisesti rakenteeltaan alumiinia sekä mattapintaista lasia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tenaan mukaan Galaxy Z Flip 5G -puhelimen kaksoiskamera koostuisi 12 ja 10 megapikselin kameroista ja sisäpuolelta löytyy 12 megapikselin selfiekamera. Taittuva näyttö pitäisi olla kooltaan 6,7 tuumaa ja se perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näytössä on Full HD+ -tarkkuus ja pienemmän näytön tarkkuus on 300 x 112 pikseliä. Akun kooksi on ilmoitettu 2500 + 704 milliampeerituntia, joka on siis lähellä 3300 milliampeerituntia. Tehoista odotetaan vastaavan Snapdragon 865+ -järjestelmäpiirin, joka takaa myös 5G-yhteydet modeeminsa ansiosta.

Galaxy Z Flip 5G -puhelimen julkaisua odotetaan mahdollisesti 5. elokuuta 2020, jolloin on huhuttu julkaistavan Galaxy Note20 -malliston huippupuhelimet. Samsung ei ole toistaiseksi itse vahvistanut mahdollista julkaisuajankohtaa.

Lähde: TENAA (Samsung SM-F7070 / kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Taas yks kallis ja turha laite Samsungilta.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung