NothingYleinen

Odotettu Nothing Phone (1) julkaistaan 12. heinäkuuta – haastaja OnePlussalle tulossa

Nothing-puhelin tulossa heinäkuussa.

OnePlussan perustajäsenen Carl Pein uuden yrityksen Nothingin ensimmäinen älypuhelin tullaan julkaisemaan 12. heinäkuuta. Yhtiö on vahvistanut asian tänään yli kuukautta ennen odotettua julkaisua.

Nothing Phone (1) -puhelimen on aikaisemmin vahvistettu tulevan markkinoille kesällä, ja aikaisemmin julkaisun on odotettu tapahtuvan juuri heinäkuun aikana. Nothing mukaan tuleva puhelin tulee olemaan yrityksen tärkein tuote ja kyseessä on Nothingin matkan todellinen alku. Nothing pyrkii tekemään puhelimensa kanssa tekniikasta taas hauskaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin Nothing on vahvistanut joitakin yksityiskohtia tulevasta puhelimesta. Nothing Phone (1) tulee saamaan muun muassa kierrätetystä alumiinista valmistetun kehyksen, läpinäkyvän takaosan, langattoman latauksen sekä Qualcommin valmistaman Snapdragon-järjestelmäpiirin.

Edellä mainittujen tietojen ohella Nothing on vahvistanut, ettei puhelin saa niin sanottua ”leukaa”. Tällä viitataan etupuolella näytön alareunaan, joka on useissa Android-puhelimissa selvästi suurempi kuin muut näytön kehykset. Nothing Phone (1) tulee saamaan myös Android-käyttöjärjestelmän sekä Nothing OS -käyttöliittymän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhuissa Nothingin on kerrottu kohdistavan ensimmäisen puhelimensa noin 500 euron hintapisteeseen. Nothing on kertonut tekevänsä yhteistyötä muun muassa Qualcommin, Googlen ja Samsungin kanssa. Hintaluokan huomioon ottaen on hyvin mahdollista, että Nothing Phone (1) tulisi saamaan Qualcommin uuden Snapdragon 7 Gen 1 -järjestelmäpiirin.

Toistaiseksi Nothing ei vahvistanut mitään uutta laitteesta, vaan kertoi julkaisun tapahtuvan 12. heinäkuuta. Todennäköisesti yritys tulee kertomaan enemmän tietoja tulevina viikkoina, mutta viimeistään heinäkuun puolivälissä kaikki tiedot julkaistaan.

Lähde: Nothingin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing