OnePlusYleinen

Odotettu OnePlus Nord saapui myyntiin Suomessa 399 euron hintaan

OnePlus Nord

Kiinalaisen OnePlussan tuorein älypuhelin OnePlus Nord on vihdoin saapunut kaikkien halukkaiden saataville Suomessa. Uutuuspuhelimen myynti on alkanut tänään 4. elokuuta 2020 OnePlussan jälleenmyyjien kautta. OnePlus Nord on 5G-yhteyksillä varusteltu keskihintaluokan älypuhelin, joka tarjoaa hinnalleen paljon vastinetta.

OnePlus Nord on ollut ennakkotilattavissa julkaisusta lähtien ja mielenkiinto puhelinta kohtaan on yhtiön mukaan ollut hyvää. Esimerkiksi julkaisutapahtumaa seurasi samanaikaisesti 620 000 ihmistä ja tapahtuma keräsi jopa 6 miljoonaan katselukertaa. Lisäksi netissä pidetyissä Pop-up-tapahtumissa oli jopa 30 000 osallistujaa.

“Ennakkomyynti on ollut käynnissä nyt kaksi viikkoa ja Nord on otettu vastaan erittäin hyvin. On ollut mahtavaa seurata Nordin saamaa huomiota. Olen innoissani siitä, että OnePlus Nordin avulla tuomme 5g-tuen keskihintaluokan älypuhelimiin ja voimme tarjota yhä useammalle käyttäjälle mahdollisuuden nauttia ennennäkemättömän nopeasta 5g-teknologiasta. Yhä useampi käyttäjä on kiinnostunut hankkimaan 5g-älypuhelimen. Toivotaan että laitteita riittää kaikille halukkaille!” hehkuttaa OnePlussan Euroopan strategiajohtaja ja Suomen maajohtaja Tuomas Lampén.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus luottaa uutuuspuhelimessa tuttuun Fluid AMOLED -näyttöön, jossa on huippupuhelimista tutuksi tullut 90 hertsin virkistystaajuus. OnePlus Nord tarjoaa myös Snapdragon 765G -järjestelmäpiirin, 48 megapikselin neloiskameran sekä 32 megapikselin kaksoisselfiekameran. Puhelin tarjoaa myös 4115 milliampeeritunnin akun sekä Warp Charge 30T -pikalatauksen, jonka avulla akku latautuu nollasta 70 prosenttiin vain puolessa tunnissa. Tarkemmin OnePlus Nordiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme sekä kevyistä ensituntumista.

OnePlus Nord on saatavilla Suomessa kahdessa värissä, jotka ovat sininen ja harmaa. Laitteen 8 + 128 gigatavun versio maksaa 399 euroa ja 12 + 256 gigatavun versio maksaa 499 euroa. Kyseessä on yksi tämän hetken edullisimmista 5G-puhelimista Suomen markkinoilla. Puhelinta tarjoavat jälleenmyyjät ovat Elisa, Telia, DNA, Gigantti, Verkkokauppa.com sekä Jimm’s. Tänään myyntiin ovat saapuneet myöskin OnePlus Buds -täyslangattomat kuulokkeet, jotka maksavat 89 euroa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Ketään ei kiinnosta joku turhake OnePlus.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus