OnePlusOPPOYleinen

Oletko se sinä, OnePlus 10? Oppo Reno 8 -puhelimessa kopioitu muotoilu OnePlus 10 Prosta

Luonnoskuva Oppo Reno 8 -puhelimesta.

Oppo on julkaisemassa todennäköisesti tämän vuoden aikana uudet Reno 8 -malliston älypuhelimet, joissa on huhujen mukaan odotettu olevan aikaisempaa erilaisempi kameratoteutus. Nyt tunnettu vuotaja Digital Chat Station on julkaissut uuden kuvan, joka saattaa paljastaa Oppo Reno 8 -puhelimen muotoilun.

Kuvassa esillä oleva puhelin on kuin ilmetty OnePlus 10 Pro, mutta tasaisella näyttöpaneelilla. Laite näyttää juuri siltä, mitä OnePlus 10 -puhelimen olisi voinut kuvitella olla. OnePlus on toistaiseksi julkaissut vain OnePlus 10 Pron uudistetulla kameramuotoilulla, mutta nähtävästi Oppo on halunnut tuoda uuden tyylin lähes suoraan kopioituna myös oman brändinsä alle. Oppo on OnePlussan ja Realmen emobrändi, joten toiminnassa ei ole mitään erikoista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvasta on kuitenkin hyvä huomata se, että kyseessä ei ole varsinainen markkinointikuva, vaan kyseessä on suojakuorien pohjalta tehty luonnos.

Digital Chat Stationin tietojen mukaan Oppo Reno 8 -puhelimessa olisi 6,55 tuuman kokoinen OLED-näyttöpaneeli, jossa on 2400 x 1080 pikselin tarkkuus. Näytön virkistystaajuuden kerrotaan asettuvan 120 hertsin tasolle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Reno 8 -puhelimen takaosaan on odotettavissa kolmoiskamera, jossa tärkeässä roolissa on 50 megapikselin tasoinen Sony IMX766 -sensori. Toistaiseksi puhelimen järjestelmäpiiristä ei ole tarkkaa tietoja, mutta edeltäjämallissa nähtiin MediaTekin kehittämä järjestelmäpiiri.

Todennäköisesti tiedot tulevat tarkentumaan ennen julkaisua. Oppo julkaisi Reno 7 -sarjan laitteet vasta viime marraskuussa, joten Reno 8 -sarjan laitteita saadaan todennäköisesti vielä kuukausia odotella.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus