MotorolaYleinen

Vuotaja paljasti tarkat kuvat ja tiedot Motorolan tulevasta Moto G Stylus 5G (2022) -puhelimesta

Motorola Moto G Stylus 5G (2022)

Motorola julkaisi vasta helmikuussa Yhdysvaltojen markkinoille uuden Moto G Stylus (2022) -puhelimen, joka oli vain 4G-laite. Nähtävästi pian on tulossa myös 5G-versio, joka ei ole kyllä suuri yllätys. Myös viime vuonna Motorola esitteli stylus-puhelimestaan erilliset 4G- ja 5G-versiot.

Nyt uudet kuvat ja tiedot Motorola Moto G Stylus 5G (2022) -puhelimesta tulevat tunnetulta vuotajalta, eli Evan Blassilta. Puhelimen koodinimen on huhuttu olevan ”Milan 5G” ja se tarjoaa keskihintaluokan teknisiä toteutuksia. Ulkoisesti laite tulee jatkamaan Motorolan tuttua muotokieltä, jossa luotetaan laatikkomaiseen kamera-alueeseen takaosassa ja etuosassa on tasainen näyttöpaneeli kohtuullisilla kehyksillä ja etukamerareiällä. Vuotokuvat paljastavat puhelimen mustassa ja vihreässä värissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Moto G Stylus 5G (2022)

Motorola Moto G Stylus 5G (2022) -puhelimen näytön kerrotaan olevan kooltaan 6,78 tuumaa ja se perustuu LCD-tekniikkaan. Näytössä on Full HD+ -tarkkuus (2460 x 1080) sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Näytön kirkkaus nousee jopa 650 nitiin, mutta on oletusarvoisesti vain 450 nitiä. Laitteen tehoista kerrotaan vastaavan Snapdragon 695 -järjestelmäpiirin, joka takaa 5G-yhteydet. RAM-muistia on vuodon mukaan 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa vastaavasti 128 gigatavua.

Takaosan kamera-alueesta löytyy kolme kamerasensoria, joista tärkein on optisesti vakautettu (OIS) 50 megapikselin pääkamera. Lisäksi rinnalla on 8 megapikselin ultralaajakulmakamera automaattitarkennuksella sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on 16 megapikselin tasoinen kamera selfiekuvia ja videopuheluita varten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto G Stylus 5G (2022) -puhelimen akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia. Puhelin tarjoilee myös perinteikkään 3,5 millimetrin kuulokeliittimen, kylkeen sijoitetun sormenjälkilukijan sekä tuoreeltaan Android 12 -käyttöjärjestelmän.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin nyt vuotanut Moto G Stylus 5G (2022) tullaan julkaisemaan, mutta sitä voidaan odottaa ainakin Yhdysvaltojen markkinoille hyvin pian.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola