HuaweiYleinen

Olisitko odottanut Huaweilta tällaista? HarmonyOS-käyttöjärjestelmä löytyy nyt myös vesipullosta!

Huawei on kehittänyt jo vuosien ajan omaa HarmonyOS-käyttöjärjestelmäänsä, joka on nähty Kiinan markkinoilla älypuhelimissa, tableteissa, televisioissa ja lukuisissa muissa tuotekategorioissa. Nyt mukaan on saatu myös täysin uusi tuotekategoria, sillä HarmonyOS on asennettuna Huawein uuteen vesipulloon.

Kiinassa Huawei on esitellyt uuden älykkään vesipullon, joka on osa yhtiön Smart Choice -tuotevalikoimaa. Kyseessä ei ole siis Huawein kehittämä tai valmistama tuote, vaan sitä myydään Huawein brändillä kiinalaisjätin omien jakelukanavien kautta. Kyseessä on todellisuudessa Haers-yrityksen tuote, joka tekee yhteistyötä Huawein kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tuotelistauksen mukaan uusi vesipullo on valmistettu ruostumattomasta 316L-teräksestä ja tarjolla on kolme väriversiota, jotka ovat musta, sininen ja valkoinen. Väitetysti pullossa on myös antibakteerinen pinnoite, joka tappaa 99,9 prosenttia bakteereista.

Vesipulloon on laitettu myös mukautettava kosketusnäyttö. Näytölle pystyy laittamaan esimerkiksi oman nimensä ja näytön avulla pystytään seuraamaan reaaliajassa pullon sisälämpötilaa ja jäljellä olevaa sisällön määrää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawein mukaan vesipullo on myös IPX7-sertifioitu, joten se kestää vettä. Pulloon on laitettu 250 milliampeeritunnin kokoinen akku, jonka pitäisi kestää jopa 20 päivää ilman latausta. Vesipullossa luotetaan patentoituun latauskaapeliin, joten sitä joudutaan lataamaan epästandardilla laturilla.

Huawei myy uutta vesipulloa 159 juanin hintaan Kiinassa, joka vastaisi noin 22 euroa. Toistaiseksi ei ole tietoa, onko Huaweilla aikeita julkaista pulloa Kiinan ulkopuolella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: VMALL (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei