OnePlusYleinen

OnePlus 10 on todella tulossa: Puhelimeen odotetaan 150 watin pikalatausta sekä Snapdragon 8 Gen 1+ -järjestelmäpiiriä

Tältä saattaa näyttää tuleva OnePlus 10.

OnePlus julkaisi hieman poikkeuksellisesti vain yhden huippupuhelimen alkuvuodesta, joka oli OnePlus 10 Pro. Julkaisun aikaan ei nähty OnePlus 10 -perusmallia, jota on toki huhuttu toisinaan, mutta sen kohtalo on ollut mysteeri. Nyt tunnettu vuotaja OnLeaks on paljastanut omat tietonsa OnePlus 10 -puhelimesta ja hänen mukaansa puhelin olisi tulossa tänä vuonna.

Tällä hetkellä OnePlussan kerrotaan testaavan kahta erillistä prototyyppiä OnePlus 10 -puhelimesta, joista toinen perustuu Qualcommin tulevaan Snapdragon 8 Gen 1+ -järjestelmäpiiriin ja toinen perustuu MediaTekin uuteen Dimensity 9000 -järjestelmäpiiriin. OnePlus ei ole nähtävästi vielä tehnyt lopullista päätöstä, kumpi versioista tulee olemaan lopullinen. Julkaisua odotetaan vasta vuoden 2022 toisella puoliskolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 10 -puhelimessa kerrotaan olevan 6,7 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Isovelimallin mukaisesti näyttö perustunee LTPO 2.0 -paneeliin, joka antaa mahdollisuuden 1-120 hertsin dynaamisesti vaihtuvalle virkistystaajuudelle.

RAM-muistia tullaan tarjoilemaan vuodon mukaan 8 tai 12 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on 128 tai 256 gigatavua. Kamerapuolella odotetaan olevan 50 megapikselin pääkamera, 16 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Etuosassa on todennäköisesti 32 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tältä voi näyttää OnePlus 10.

Vuodon mukaan OnePlus 10 tulee saamaan 4800 milliampeeritunnin akun, jota ladataan 150 watin tehoisella pikalatauksella. Vasta hiljattain OnePlus esitteli ensimmäisen 150 watin latauksen tarjoavan puhelimensa, joka oli OnePlus Ace. Verrattuna OnePlus 10 Pron 80 watin lataukseen, niin OnePlus 10 -perusmalli olisi hieman parempi.

Erikoisen puhelimesta tekee myös se, että OnePlus 10:n ei odoteta saavan brändille tuttua Alert Slider -kytkintä. Toistaiseksi tarkkaa kuvaa puhelimen muotoilusta ei ole, mutta aikaisemmin netissä on nähty kuva toistaiseksi julkaisemattoman OnePlus-puhelimen takakuoresta. Kyseessä saattaa olla OnePlus 10, vaikka mitään varmuutta siitä ei ole.

Todennäköisesti tarkemmat tiedot tullaan kuulemaan OnePlus 10 -puhelimesta lähempänä julkaisua.

Lähde: Digit.in

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus