OnePlusYleinen

OnePlus 10 Pron muotoilu paljastettiin virallisesti – tulossa kahdessa värissä, erikoinen kamera-alue takaosassa

OnePlus 10 Pro / Kuva: OnePlus

OnePlus on tänään paljastanut virallisesti tulevan OnePlus 10 Pro -älypuhelimensa muotoilun, joka on selvästi erilaisempi kuin aikaisemmin on brändiltä nähty. OnePlus on julkaissut videon sekä kuvia brändin tämän vuoden lippulaivapuhelimesta, joten ennen varsinaista julkaisua yhtiö ei jätä ainakaan muotoilun osalta mitään arvailujen varaan.

Puhelimesta on vahvistettu tulevan ainakin kaksi väriversiota, jotka ovat musta sekä vihreä. OnePlus 10 Pron muotoilun kohokohta on suuri takaosan kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria, pyöreä salamavalo sekä Hasselblad-logo. Kamera-alue on laatikkomainen, mutta tyylikkyyttä on tuomassa sen saumaton liittyminen puhelimen alumiinirunkoon. OnePlus hyödyntää alumiinin kaverina myöskin lasipintoja, jotka ovat molemmissa väriversioissa mattapintaisia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Julkaistut kuvat paljastavat OnePlus 10 Pron muotoilun olevan kameraa lukuun ottamatta pitkälti samanlainen kuin viime vuoden OnePlus 9 Pro. Puhelimen alareunaan on selvästi asetettuna kaiutin, USB-C-liitin sekä SIM-korttiluukku. Oikeassa reunassa on esillä virtapainike sekä Alert Slider -kytkin. Vasemmassa reunassa on ainoastaan äänenvoimakkuuspainikkeet. OnePlussan julkaisemat kuvat ja videot eivät toistaiseksi paljasta puhelimen etuosan muotoilua.

Videolta saadaan viimeinen vahvistus sille, että OnePlus 10 Pro saa tehonsa Qualcommin tuoreimmasta Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiristä. Muita teknisiä tietoja OnePlus ei vielä tässä vaiheessa ole puhelimesta paljastanut virallisesti. OnePlus jatkaa kamerayhteistyötään Hasselbladin kanssa, sillä OnePlus 10 Pron kamerat on kehitetty jollain tasolla yhteistyössä ruotsalaisyrityksen kanssa.

OnePlus 10 Pro / Kuva: OnePlus

Vaikka OnePlus ei ole vielä muita tietoja puhelimesta vahvistanut, niin aikaisemmat vuodot ovat kertoneet puhelimen teknisistä tiedoista sekä julkaisusta. Vuotojen mukaan OnePlus 10 Pro on todellinen huippupuhelin, sillä puhelimeen odotetaan 120 hertsin LTPO AMOLED -näyttöä, huippuluokan kameroita sekä tehokkaampia latausratkaisuja. Vuotaneisiin teknisiin tietoihin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa. OnePlussan odotetaan julkaisevan puhelimen aluksi Kiinassa 11. tammikuuta, mutta OnePlus 10 Prota voidaan odottaa globaalisti myyntiin maalis-huhtikuussa, jos huhut pitävät paikkansa.

OnePlus 10 Pro / Kuva: OnePlus

Lähde: OnePlussan materiaalit

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus