OnePlusYleinen

OnePlus 10 Pron tekniset tiedot paljastuivat – 80 watin pikalataus ja 32 megapikselin etukamera

OnePlus 10 Pro

OnePlussan odotetaan julkaisevan uudet OnePlus 10 -sarjan huippupuhelimet ensi vuoden aikana, mutta vielä tarkkaa ajankohtaa ei ole vahvistettu. Huhuissa on puhuttu OnePlus 10 Pron julkaisun tapahtuvan mahdollisesti Kiinassa tammi-helmikuussa ja vasta maalis-huhtikuussa globaalisti. Nyt puhelimen teknisistä tiedoista on kuultu uusia vuotoja.

Vuodoistaan tunnettu Weibo-käyttäjä Digital Chat Station on kertonut OnePlus 10 Pro -puhelimen teknisiä tietoja, joiden perusteella monet ominaisuudet tulevat olemaan samanlaisia kuin tämän vuoden OnePlus 9 Prossa. Suurimmat uudistukset tulevat olemaan aikaisempaa tehokkaampi pikalataus sekä parempi selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimeen on odotettavissa 6,7 tuuman kokoinen LTPO AMOLED -näyttöpaneeli, jossa on korkea 120 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi näytön vasemmassa yläkulmassa odotetaan olevan etukameraa varten tehty reikä. Etukameran tarkkuudeksi on vuodon mukaan tulossa 32 megapikseliä, joka on selvästi parempi kuin aikaisemmin nähty 16 megapikselin selfiekamera.

OnePlus 10 Pron takaosassa on kolmoiskamera, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta, 50 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 8 megapikselin telekamerasta, joka kykenee 3x optiseen zoomaukseen. Kamerat ovat megapikselien osalta identtiset viime vuoden OnePlus 9 Prohon verrattaessa, mutta toki sensorit saattavat olla uudempia ja tämän myötä myös kamerat voivat tuottaa parempaa jälkeä. Aikaisempien huhujen mukaan OnePlus 10 Prossa tullaan jatkamaan edelleen yhteistyötä Hasselbladin kanssa.

Vuoto kertoo OnePlussan ottavan käyttöön peräti 80 watin tehoisen langallisen pikalatauksen, vaikka aikaisemmin huhuttiin myöskin 125 watin tehoisesta pikalatauksesta. Nähtävästi langattoman latauksen teho tulee olemaan 50 wattia. Odotettavasti OnePlus hyödyntää uutuuspuhelimessaan Qualcommin tuoreinta Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiriä. Vuodossa käyttöjärjestelmän on kerrottu olevan Android 12, jonka päällä hyrrää Oppon ColorOS 12 -käyttöjärjestelmä.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus