OnePlusYleinen

OnePlus 10R ei tule tarjoamaan yllätyksiä – tuorein vuoto saattoi ratkaista mysteerin

OnePlus 10R

OnePlussalta on odotettu kevään aikana uutta OnePlus 10R -älypuhelinta, joka tarjoisi lippulaivapuhelimen ominaisuuksia hieman edullisemmalla hinnalla. OnePlus tulee julkaisemaan jo huomenna 31. maaliskuuta globaaleille markkinoille uuden OnePlus 10 Pron, mutta OnePlus 10R -mallia ei odoteta vielä nähtävän. Tuore vuoto paljastaa laitteesta kuitenkin aikaisempaa enemmän.

Uudet mallinnuskuvat OnePlus 10R -puhelimesta tulevat Twitterissä tunnetulta vuotajalta, eli Yogesh Brarilta. Kuvat kannattaa ottaa kuitenkin pienellä varauksella vastaan, sillä aikaisemmatkaan Brarin vuotokuvat eivät ole olleet täysin tarkkoja. Todennäköisesti kuvat antavat nyt kuitenkin toistaiseksi parhaimman käsityksen OnePlus 10R:n muotoilusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvien perusteella OnePlus 10R olisi käytännössä uudelleen brändätty Realme GT Neo 3 -älypuhelin. Laitteen takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Etuosassa on tasainen näyttöpaneeli kapeilla kehyksillä sekä etukameraa varten tehdyllä reiällä. Kuvat paljastavat laitteen oikeassa kyljessä olevan virtapainike ja vasemmassa kyljessä on äänenvoimakkuuspainikkeet. Puhelimeen ei odoteta OnePlussan tuttua Alert Slider -kytkintä.

Myös teknisien tietojen valossa OnePlus 10R olisi identtinen Realme GT Neo 3 -puhelimen kanssa. Laitteeseen on odotettavissa 6,7 tuuman kokoinen E4 AMOLED -näyttöpaneeli, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus sekä HDR10+ -tuki. Tehoista odotetaan vastaavan MediaTekin kehittämän Dimensity 8100 -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on 8 tai 12 gigatavua LPDDR5-RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä UFS 3.1 -tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimeen on odotettavissa stereokaiuttimet ja Android 12 -käyttöjärjestelmä. Näytössä kerrotaan olevan integroitu sormenjälkilukija. Takaosan kolmoiskameran kerrotaan koostuvan 50 megapikselin optisesti vakautetusta Sony IMX766 -sensorista, jonka rinnalla on 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Etuosassa on 16 megapikselin kamera selfieitä ja videopuheluita varten.

OnePlus 10R saattaa olla myös OnePlussan ensimmäinen 150 watin tehoisella pikalatauksella varusteltu puhelin, jota brändi on itse odottanut julkaistavaksi vuoden toisella neljänneksellä. OnePlus 10R -puhelimesta odotetaan Realme GT Neo 3 -puhelimen tapaisesti kahta versiota. Toiseen on tulossa 4500 milliampeeritunnin akku ja 150 watin pikalataus, kun toisessa on suurempi 5000 milliampeeritunnin akku sekä 80 watin pikalataus.

Tuorein vuoto nähtävästi paljastaa myös aikaisemman mysteerin, sillä Realme GT Neo 3 -puhelimen kerrottiin aikaisemmin olevan pitkälti samanlainen kuin OnePlus Nord 3 -puhelimen. Nähtävästi vuotajilla oli mennyt jatkuvasti laajeneva OnePlus-mallisto sekaisin, sillä tiedot koskivat OnePlus 10R -mallia.

OnePlus 10R ei tule tarjoilemaan siis mitään suuria yllätyksiä, sillä Oppo on päättänyt tuoda lähes saman puhelimen myyntiin niin OnePlussan kuin Realmen brändien alaisuudessa. Todennäköisesti puhelimesta kuullaan vielä lisää ennen varsinaista julkaisua.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus