OnePlusYleinen

OnePlus 10T saattaa olla suomalaisten rakastaman kiinalaisbrändin ensimmäinen puhelin 16 gigatavun RAM-muistilla

OnePlus 10T

OnePlussalta on huhuttu loppuvuoden aikana uutta OnePlus 10T -älypuhelinta, joka saattaisi olla brändin viimeinen lippulaivatason älypuhelin tänä vuonna. Huhujen mukaan puhelin saatettaisiin julkaista ainakin Intiassa heinäkuun lopulla tai elokuun alussa. Nyt tuore huhu kertoo jälleen mielenkiintoisen yksityiskohdan laitteesta.

OnePlus 10T on edullisempi versio alkuvuodesta julkaistusta OnePlus 10 Prosta ja kyseessä on käytännössä seuraaja parin vuoden takaiselle OnePlus 8T -mallille. Tulevassa puhelimessa saatetaan tuoreen huhun perusteella nähdä OnePlussan toistaiseksi suurin RAM-muisti, jos on uskomista Digital Chat Stationia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotajan mukaan OnePlus 10T tulisi saamaan 16 gigatavua LPDDR5-RAM-muistia. Aikaisemmin OnePlussan puhelimissa on nähty korkeintaan 12 gigatavua RAM-muistia, joten 16 gigatavua olisi suurempi kuin aikaisemmin. Kyseessä ei olisi kuitenkaan markkinoiden suurin RAM-muisti, sillä esimerkiksi muutamissa puhelimissa on nähty jopa 18 gigatavun RAM-muisteja. OnePlus 10T -puhelimesta odotetaan myös 8 ja 12 gigatavun versioita. Puhelimeen odotetaan myös 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa, joka on myös harvinaisuus OnePlussan puhelimissa.

Aikaisempien vuotojen mukaan laitteessa olisi 6,7 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Puhelimeen on odotettu tuoreimpien tietojen mukaan Qualcommin tuoreinta Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiriä. Puhelimeen on tulossa myös Android 12 sekä OxygenOS 12.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroiden osalta OnePlus 10T tulee tarjoamaan 32 megapikselin etukameran, mutta takaosan tärkein kamera on 50 megapikselin optisesti vakautettu pääkamera. Lisäksi puhelimessa pitäisi olla 16 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. OnePlus tulee tarjoamaan puhelimessa myös 150 watin tehoisen pikalatauksen, joka on selvästi tehokkaampi kuin OnePlus 10 Prosta löytyvä 80 watin lataus. Akun pitäisi olla kooltaan 4800 milliampeerituntia ja puhelimessa on näytönalainen sormenjälkilukija sekä stereokaiuttimet.

Todennäköisesti OnePlus 10T -puhelimesta tullaan kuulemaan enemmän tietoja lähiviikkojen aikana.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus