OnePlusYleinen

OnePlus 10T 5G saamassa Qualcommin uusimman tehopiirin – mysteeripuhelin kantaa koodinimeä ”Ovaltine”

OnePlus 10 Pro

OnePlus on panostanut tänä vuonna pääosin edullisiin Nord-malliston puhelimiin, mutta yhtiö on julkaissut toistaiseksi vain yhden lippulaivapuhelimen, joka on OnePlus 10 Pro. OnePlussalta on huhuttu aikaisemmin OnePlus 10– ja OnePlus 10 Ultra -puhelimia, mutta tuoreimpien tietojen mukaan luvassa olisi tänä vuonna enää vain yksi lippulaivatason puhelin, joka kantaa nimeä OnePlus 10T 5G.

Kyseisestä puhelimesta on kuultu nyt hieman uutta tietoa. OnePlus 10T 5G on hyvin erikoinen mallinimi seuraavalle puhelimelle, sillä vasta viime vuonna OnePlus luopui T-mallistosta. Tällä kertaa OnePlus-tiedoistaan tunnettu Max Jambor on kertonut Twitterissä, että OnePlus 10T 5G:n koodinimi on ”Ovaltine”. Lisäksi hänen mukaansa puhelimessa ei käytetä OnePlus 10 Prosta tuttua Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Jamborilta on myös Twitterissä kysytty, käytetäänkö OnePlus 10T 5G -puhelimessa Qualcommin hiljattain julkaisemaa Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiriä, johon hän on vastannut peukulla. Tämä viittaisi OnePlussan käyttävän uutta ja parempaa järjestelmäpiiriä. Lisäksi vuotaja Abhishek Yadav on kertonut samaa tarinaa, että OnePlus 10T 5G tulisi saamaan Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Toistaiseksi OnePlus 10T 5G -puhelimesta ei ole vuotanut tarkkoja tietoja. Kyseessä on todennäköisesti sama laite kuin aikaisemmin OnePlus 10 Ultrana tunnettu puhelin. OnePlus panostaisi puhelimessa siis enemmän kameroihin ja toisi muutenkin todelliset lippulaivatason ominaisuudet. Huhuissa on ollut muun muassa 150 watin pikalataus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Todennäköisesti tiedot OnePlus 10T 5G -puhelimesta tulevat tarkentumaan myöhemmin lähempänä julkaisua. Puhelimen on odotettu olevan selvästi parempi kuin OnePlus 10 Pron, mutta OnePlus 10T 5G -mallinimi antaa mielikuvan hieman halvemmasta laitteesta. Nimen perusteella kyseessä olisi julkaisemattoman OnePlus 10 -perusmallin pieni päivitys.

OnePlus 10T 5G -puhelimen ohella OnePlussalta on odotettu vielä tänä vuonna ensimmäistä tablettia, Nord 3- ja Nord N20 SE -puhelimia sekä puettavia OnePlus Watch 2- ja OnePlus Band 2 -laitteita.

Lähde: Twitter 1, 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus