OnePlusYleinen

OnePlus 11 julkaistaan jo 4. tammikuuta Kiinassa – viralliset tuotekuvat julki

OnePlus 11 näkee ensiesityksensä jo 4. tammikuuta.

OnePlus kertoi jo aikaisemmin julkaisevansa uuden OnePlus 11 -puhelimen sekä OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet globaaleille markkinoille 7. helmikuuta. OnePlus on nyt paljastanut julkistavansa laitteet kotimarkkinoillaan Kiinassa selvästi aikaisemmin, eli jo ensi viikolla 4. tammikuuta.

Uutuuspuhelimesta on julkaistu nyt tarkat tuotekuvat, jotka vahvistavat aikaisempia tietoja. OnePlus on myös vahvistanut OnePlus 11:n saavan Qualcommin uusimman Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirin. Puhelimessa on myös 16 gigatavua LPDDR5X-RAM-muistia sekä 512 gigatavua sisäistä UFS 4.0 -tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvissa puhelin nähdään vihreässä ja mustassa väriversiossa. Puhelimen takaosassa on pyöreä kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. OnePlus on aikaisemmin vahvistanut tekevänsä kameroiden kanssa yhteistyötä Hasselbladin kanssa ja OnePlus 11 tulee saamaan myös Alert Slider -kytkimen. Kuvissa nähdään ensimmäistä kertaa etuosan, eli laitteessa on kaartuva näyttö, jossa on etukamerareikä.

Puhelimen tekniset tiedot ovat jo aikaisemmin vuotaneet kiinalaisen televiranomaisen Tenaan toimesta. OnePlus 11 tarjoaa 6,7 tuuman kokoisen AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on QHD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 11 tullaan julkaisemaan 12 tai 16 gigatavun RAM-muistilla sekä 256 tai 512 gigatavun sisäisellä tallennustilalla. Tenaan mukaan akun koko olisi 2435 milliampeerituntia, mutta tuttuun tapaan akku on jaettu kahtia, joten kokonaiskapasiteetti on 4870 milliampeerituntia.

Yhteensä kameroita on neljä kappaletta, joista yksi on 16 megapikselin tasoinen selfiekamera. Takaosassa on kolmoiskamera, joka koostuu 50 megapikselin pääkamerasta, 48 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 32 megapikselin telekamerasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 11 on 8,53 millimetriä paksu ja painaa 205 grammaa. Sertifiointi paljastaa puhelimessa olevan näytönalainen sormenjälkilukija. Tenaa ei paljasta Android-versiota, mutta todennäköisesti kyseessä on tuorein Android 13.

Lähde: Weibo (kiinaksi)   

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus