OnePlusYleinen

OnePlus 11 Jupiter Rock -erikoisversio julkaistiin ainutlaatuisella viimeistelyllä – takapinta valmistettu kivimateriaalista

OnePlus 11 Jupiter Rock

OnePlus on esitellyt tänään kotimarkkinoillaan uuden erikoisversion OnePlus 11 -älypuhelimesta. Uutuusversio kantaa nimeä ”OnePlus 11 Jupiter Rock”, jossa on selvästi normaalista poikkeava takakuoren toteutus.

Erikoisversiossa on käytössä materiaali, jota ei ole aikaisemmin alalla nähty. OnePlus hyödyntää 3D-mikrokiteistä kiveä, jolla on saatu takapintaan aikaiseksi Jupiterin pintaa muistuttava rakenne. OnePlussan mukaan tekstuuri on luonnollinen ja muodot ovat aina erilaisia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 11 Jupiter Rock

OnePlus kertoo materiaalin lopputulokseen vaadittavan yhdeksän monimutkaista prosessia, ja tuotannon tehokkuus on vain 25 prosenttia lasiversiosta ja tuotto on vain 50 prosenttia lasiversiosta. Jokainen OnePlus 11 Jupiter Rock -versio myös tarkistetaan 100 prosenttisesti käsin. OnePlus lupaa laitteen pinnan olevan myös lämmin ja se sopii hyvin kämmeneen.

OnePlus 11 Jupiter Rock -versio toimitetaan myös uudenlaisessa myyntipakkauksessa, joka muistuttaa puhelimen uutta värimaailmaa. Mukana on muun muassa mukautettu Jupiter Rock -SIM-korttiluukun avaustyökalu, uudet tarrat ja räätälöity kirje.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 11 Jupiter Rock

Teknisesti puhelimessa ei ole eroavaisuuksia jo markkinoilla olevaan OnePlus 11 -puhelimeen. Laitteessa on siis Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri, 16 gigatavua RAM-muistia, 512 gigatavua tallennustilaa, Hasselblad-kamerat sekä AMOLED-näyttö. SuomiMobiilin arvostelun OnePlus 11 -puhelimesta voi lukea tämän linkin takaa.

Kiinassa OnePlus 11 Jupiter Rock -erikoisversio tulee myyntiin 4899 juanin hintaan, joka vastaa suoraan muunnettuna 656 euroa. OnePlus ei ole kertonut aikeista tuoda erikoisversiota myyntiin globaaleille markkinoille.

OnePlus 11 Jupiter Rock

Lähde: OnePlus 11 Jupiter Rock -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus