OnePlusYleinen

OnePlus 12R -puhelin ja OnePlus Buds 3 -kuulokkeet ovat nyt saatavilla Suomessa

OnePlus 12R

OnePlus toi jo viime viikolla saataville uusimman OnePlus 12 -puhelimen, mutta sen rinnalla esitellyt loputkin uutuudet ovat nyt laajasti tarjolla. Kyseessä ovat OnePlus 12R -huippupuhelin sekä OnePlus Buds 3 -kuulokkeet.

OnePlus 12R ja Buds 3 tulivat ennakkomyyntiin jo 23. tammikuuta useiden jälleenmyyjien kautta. Tänään 13. helmikuuta varsinainen myynti ja toimitukset ovat alkaneet. OnePlus 12R -puhelimesta on tarjolla 16 + 256 gigatavun muistiversio 699 euron hintaan. Väriversioita on kaksi, jotka ovat sininen Cool Blue sekä harmaa Iron Gray.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Buds 3 -kuulokkeiden hinta on 99 euroa, ja saatavilla on myös kaksi väriversiota, jotka ovat sininen Splendid Blue ja harmaa Metallic Gray.

OnePlus 12R on edullisempi huipputason puhelin, jossa panostetaan näyttöön ja suorituskykyyn. Tarjolla on 6,78 tuuman kokoinen LTPO AMOLED -paneeli, jossa on 4500 nitin kirkkaus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista vastaa Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri. Puhelimessa on lisäksi 50 megapikselin kolmoiskamera, 5500 milliampeeritunnin akku sekä 100 watin pikalataus.

LUE MYÖS: Arvostelussa OnePlus 12R – Erittäin kyvykäs monessa asiassa

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Buds 3

OnePlus Buds 3 -kuulokkeista löytyy paljon tuttua verrattuna huipputason OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeisiin, mutta tietyissä asioissa on karsittu. Mukana on kaksoiskaiutinelementit, 49 desibelin tasoinen melunvaimennus sekä korkeintaan 44 tunnin akunkesto. Kuulokkeet tarjoilevat myös IP55-luokituksen, kevyen rakenteen sekä uudistetun kosketusohjauksen.

LUE MYÖS: Testissä OnePlus Buds 3 – Ei ole hinnalla pilattu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus