OnePlusYleinen

Miten näin härskisti pääsi käymään? OnePlus valehteli uutuuspuhelimestaan – pyytää nyt anteeksi

OnePlus 12R

OnePlus julkisti tammikuussa uudet OnePlus 12– ja OnePlus 12R -puhelimet globaaleille markkinoille. OnePlus 12 on todellinen lippulaivapuhelin, mutta OnePlus 12R tarjoaa edullisemmin huipputekniikoita. Tai ainakin näin luvattiin, mutta nyt on paljastunut ikävä virhe.

OnePlussan on viestittänyt tänään markkinoineensa uutta OnePlus 12R -puhelinta valheellisesti. Asiasta on annettu virallinen kommentti foorumilla, jossa OnePlussan operatiivinen johtaja Kinder Liu pyytää anteeksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Alun perin OnePlus 12R -puhelimen kerrottiin tulevan tarjolle kahdessa muistiversiossa, joissa on hieman erilaiset muistitekniikat. 128 gigatavun version piti perustua vanhempaan UFS 3.1 -standardiin ja suuremmassa 256 gigatavun versiossa piti olla uudempi UFS 4.0 -versio. OnePlus on vahvistanut suuremman muistiversion kanssa tapahtuneen virhe, sillä käytössä on molemmissa versioissa todellisuudessa UFS 3.1 -standardi.

”Virheen vuoksi ilmoitimme, että tallennustila olisi UFS 4.0 joissakin variaatioissa. Voin nyt vahvistaa, että kaikkien OnePlus 12R -laitteiden tallennustila on todellisuudessa UFS 3.1. Tiimimme puolesta haluan pyytää anteeksi kaikilta tätä virhettä ”, kommentoi OnePlussan operatiivinen johtaja Kinder Liu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä on merkittävä virhe, sillä uudempi muistiversio on selvästi tehokkaampi kuin vanha. UFS 4.0 tarjoaa tuplasti nopeamman lukunopeuden (2,1 Gt/s vs. 4.2 Gt/s) ja kirjoitusnopeus on vieläkin suurempi (1,2 Gt/s vs. 2,8 Gt/s) verrattuna UFS 3.1 -versioon. OnePlus 12R toimii siis muistin osalta paljon hitaammin kuin on mainostettu.

OnePlus ei kuitenkaan kertonut, miten ja miksi tällainen virhe on päässyt tapahtumaan.

Lisätietoja OnePlus 12R -puhelimesta voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa tai SuomiMobiilin kattavasta arvostelusta tämän linkin takaa.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus