SamsungYleinen

Samsung julkaisi taittuvanäyttöisen W20 5G -puhelimen Kiinassa – Pieni päivitys Galaxy Foldiin

Samsung W20 5G

Samsung on esitellyt Kiinassa uuden W20 5G -puhelimensa, joka on pieni päivitys verrattuna globaalisti saatavilla olevaan Galaxy Foldiin. Rakenteeltaan laitteet ovat pitkälti samanlaiset, mutta tehoja on saatu hieman lisää. Samsung W20 5G on toistaiseksi julkaistu ainoastaan Kiinassa, eikä se todennäköisesti ole tulossa tarjolle globaalisti.

Uudessa Samsung W20 5G -puhelimessa on tutut näytöt, eli sisäpuolelta löytyy 7,3 tuuman taittuva Infinity Flex -paneeli ja ulkopuolella on selvästi pienempi 4,6 tuuman Super AMOLED -näyttöpaneeli. Suurin ero on järjestelmäpiirissä, sillä Galaxy Foldissa oleva Snapdragon 855 on päivitetty tuoreempaan Snapdragon 855 Plus -versioon, joka tarjoaa hieman parempaa grafiikkasuorituskykyä. RAM-muistia löytyy edelleen 12 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on mukavat 512 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroiden osalta Samsung ei ole tehnyt suuria muutoksia. Pääkamera on edelleen 12 megapikseliä, jonka rinnalla on 16 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 12 megapikselin telekamera. Ulkopuolelta löytyy vielä myös 10 megapikselin selfie-kamera ja laitteen sisäpuolella on kaksoiskamera, joka rakentuu 10 megapikselin pääsensorista ja 8 megapikselin syvyysterävyyskamerasta.

Akun kooksi Samsung on ilmoittanut 4325 milliampeerituntia ja W20 5G tukee myöskin pikalatausta sekä kaksisuuntaista langatonta latausta. Käyttöjärjestelmänä toimii edelleen Android 9.0 Pie, jonka päällä hyrrää Samsungin oma One UI -käyttöliittymä. Itse värivaihtoehtoja on tällä kertaa vain yksi ja kyseessä on hopea. Rakenteen osalta W20 5G eroaa Galaxy Foldista muun muassa kulmikkaammalla alumiinikehyksellä, joka tuottaa hieman omaperäisyyttä päivitetylle versiolle.

Toistaiseksi Samsung ei ole paljastanut W20 5G -puhelimen hinnoittelua tai saatavuutta. Kiinassa myynti tapahtuu yhteistyössä China Telecomin kanssa, eikä W20 5G -puhelinta odoteta julkaistavaksi globaalisti.

Samsung W20 5G tekniset tiedot:

  • Näyttö: Avattuna 7,3 tuuman Infinity Flex QXGA+ / Dynamic AMOLED / 4.2:3-kuvasuhde + Taitettuna 4,6 tuuman HD+ Super AMOLED / 21:9-kuvasuhde
  • Järjestelmäpiiri: Qualcomm Snapdragon 855 Plus + 5G-modeemi
  • RAM-muisti: 12 Gt
  • Tallennustila: 512 Gt (ei muistikorttipaikkaa)
  • Pääkamera: 16 MP ultralaajakulmakamera (f/2.2) + 12 MP telekamera (f/2.4 / 2x optinen zoom / PDAF) + 12 MP pääkamera (f/1.5-2.4 / OIS / AF)
  • Etukamera: Avattuna 10 MP selfiekamera (f/2.2) + 8 MP syvyyskamera (f/1.9) + Taitettuna 10 MP selfiekamera (f/2.2)
  • Akku: 4235 mAh / langaton lataus
  • Käyttöjärjestelmä: Android 9.0 Pie
  • Värit: Hopea

Lähde: Samsung W20 5G -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung