AndroidOnePlusYleinen

OnePlus 6 Red saapui myyntiin – Tältä uutuusväri näyttää

Kiinalainen OnePlus on tuonut tänään 10. heinäkuuta saataville uuden väriversion yhtiön tuoreimmasta OnePlus 6 -puhelimesta. Kyseessä on tietenkin viime viikolla esitelty OnePlus 6 Red. Myös SuomiMobiili sai uuden väriversion käsiinsä ja tässä artikkelissa on kuvia punaisesta OnePlus 6 -puhelimesta.

OnePlus 6 Red -puhelin on tänään siis saapunut myyntiin OnePlussan verkkokauppaan sekä Elisalle ja Telialle. Tällä hetkellä puhelin on kuitenkin loppunut jo varastoista OnePlussalla sekä Elisalla. Telialla punaista väriä on vielä varastossa. OnePlus 6 Red on saatavissa 128 Gt muistilla ja jopa 8 Gt LPDDR4X RAM-muistilla hintaan 569€.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Alla on muutamia kuvia OnePlus 6 Red -versiosta.

OnePlus 6 Red on OnePlussan mukaan suunniteltu niin, että se on ulkoisesti ja sisäisestä yhtä toimiva kuin se on tyylikäskin, tarkkoja design-yksityiskohtia unohtamatta. Metallinpunainen sävy yhdistettynä peilimäiseen sormenjälkitunnisteeseen on tyylikäs kontrasti hopeisen kameran kanssa.

OnePlus 6 Redin takakansi muodostuu kuudesta lasikerroksesta. OnePlus upotti ohuen kalvokerroksen takalasin alle luodakseen syvyyden tunnetta valon ja varjon liikkuessa laitteessa. Läpikuultava oranssi kerros on yhdistetty mallissa punaiseen pohjaan, mikä luo OnePlussan tyylille uniikin kiiltävän ja säteilevän punaisen sävyn.

Muista myös osallistua SuomiMobiilin kesäkuvakisaan, jossa palkintona on tyylikäs OnePlus 6 Red!

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android