AndroidHuaweiYleinen

Huawei Nova 3 onkin huippupuhelin – Laaja vuoto paljastaa lähes kaiken

Huawei valmistautuu julkaisemaan uuden jäsenen yhtiön Nova-mallistoon. Nova-mallisto on tunnettu erityisesti nuorille suunnatuista keskitasoisista älypuhelimista, mutta tänä vuonna Huawei on tekemässä suuren muutoksen Nova 3 -puhelimen yhteydessä.

Huhuissa Nova 3 -puhelimen on odotettu perustuvan Kirin 710 -järjestelmäpiiriin, joka on tarkoitettu keskihintaluokan puhelimille. Uusin vuoto kuitenkin kumoaa huhun ja vahvistaa laitteen perustuvan huippuluokan Kirin 970 -piiriin, joka löytyy muun muassa Honor 10- ja Huawei P20 -puhelimista. Kirin 970 -piirin kaverina puhelimessa on 6 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa laitteessa on mukavat 128 gigatavua, jonka lisäksi tarjolla on muistikorttipaikka.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Nova 3 on saamassa suuren 6,3 tuuman kosketusnäytön, jonka tarkkuus on 2340 x 1080 pikseliä, mikä viittaisi 19,5:9-kuvasuhteeseen. Akun kooksi kerrotaan 3750 milliampeerituntia. Teknisien tietojen mukaan puhelin saa myös 16 megapikselin värillisen kameran sekä 24 megapikselin mustavalkokameran. Etukamera on rakentumassa myös kahdesta kamerasta, jotka ovat 24 ja 2 megapikseliä. Huawei Nova 3:n mitat tulevat olemaan 157.0 x 73.7 x 7.3 millimetriä ja painoa on 165 grammaa. Puhelimessa nähdään julkaisun aikaan Android 8.1 Oreo -käyttöjärjestelmä varusteltuna EMUI 8.2 -käyttöliittymällä.

Huawei tulee julkaisemaan Nova 3 -puhelimen 18. heinäkuuta kotimarkkinoillaan Kiinassa.

Lähde: XDA Developers ja ITHome.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android