OnePlusYleinen

OnePlussan suosikkipuhelimet tulivat elinkaarensa päähän – OnePlus 7, 7 Pro, 7T ja 7T Pro saivat viimeisen päivityksensä

OnePlus 7T, OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T Pro

OnePlus sai Android 12- ja OxygenOS 12 -päivityksen jakoon OnePlus 7- ja OnePlus 7T -sarjojen puhelimille vasta joulukuun alussa, mutta nyt vain kuukausi myöhemmin laitteiden elinkaari on tullut päätökseensä. Asia on vahvistettu OnePlussan toimesta virallisella foorumilla.

OnePlus 7, OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T ja OnePlus 7T Pro ovat tänään saaneet uuden OxygenOS 12 MP3 -päivityksen, joka tuo mukanaan Googlen joulukuussa 2022 julkaisemat tietoturvakorjaukset. Lisäksi OnePlus on luvannut parantaa järjestelmän vakautta ja suorituskykyä. Lisäksi mobiiliverkkojen vakautta on parannettu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivitys on OnePlus 7 -puhelimessa versionumeroltaan GM1903_11.H.32 ja OnePlus 7 Prossa vastaavasti GM1913_11.H.32. OnePlus 7T -mallille päivitys on versionumeroltaan HD1903_11.F.18 ja OnePlus 7T Prolle versionumero on HD1913_11.F.18.

Foorumipostauksessa OnePlus kertoo, että päivityslupauksen mukaisesti OxygenOS 12 MP3 on kaikille neljälle puhelimelle viimeinen julkaistava ohjelmistoversio. Luvassa ei olisi siis enää uusia päivityksiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 7 -puhelimet esiteltiin keväällä 2019, jolloin käytössä oli Android 9. OnePlus 7T -puhelimet julkaistiin saman vuoden syksyllä Android 10 -versiolla. OnePlus on luvannut puhelimille kaksi Android-versiopäivitystä sekä kolmen vuoden ajan tietoturvapäivityksiä. OnePlus 7 -puhelimet ovat saaneet yhden ylimääräisen päivityksen ja lupauksen mukaisesti myös tietoturvapäivityksien piti loppua vuoden 2022 syksyllä.

Päivityksien loppumisesta huolimatta OnePlus 7- ja OnePlus 7T -sarjojen puhelimet tulevat edelleen jatkamaan toimintaansa. Uusia Android-versioita tai tietoturvakorjauksia ei kuitenkaan julkaista.

Lähde: OnePlus Community 1, 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus