OnePlusYleinen

OnePlus 7 Pro paljastui Geekbenchin tietokannasta – Vahvistus 12 Gt RAM-muistille

OnePlus 7 Pro -puhelimessa on oletettavasti ajettu Geekbench-suorituskykytesti läpi, jonka johdosta puhelimen muutamat tärkeät tekniset tiedot sekä testissä saadut pisteet ovat paljastuneet Geekbenchin tietokannan kautta. OnePlus 7 Pron on odotettu olevan versionumeroltaan GM1917 ja juurikin kyseinen malli on päätynyt nähtäväksi tietokantaan.

Geekbenchin paljastamien tietojen perusteella OnePlus 7 Prossa tullaan näkemään luonnollisesti Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri, Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmä sekä huimat 12 gigatavua RAM-muistia. Geekbenchin tietokannan mukaan OnePlus 7 Pron  single-core-pisteet ovat olleet 3504 ja multi-core-pisteet 11159.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 7 Pro Geekbenchin tietokannassa.

Aikaisempien huhujen mukaan OnePlus 7 Pro olisi tulossa tarjolle kolmessa eri muistiversiossa, jotka ovat 6 + 128 gigatavua, 8 + 256 gigatavua sekä 12 + 256 gigatavua. Puhelimessa pitäisi myös olla tarkka QHD+ -tasoinen 90 hertsin virkistystaajuudella varusteltu näyttö sekä kolmoiskamera, joka rakentuu 48 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin teleobjektiivista sekä 16 megapikselin ultralaajakulmakamerasta.

OnePlus on jo kertonut julkaisevansa OnePlus 7- ja OnePlus 7 Pro -älypuhelimet 14. toukokuuta. Aikaisempia huhuja ja tietoja puhelimista voi lukea tämän linkin takaa.

Lähde: GSMArena, Geekbench

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus