MotorolaYleinen

Vuotokuva: Tältä näyttää Motorola Moto Z4

Motorola Moto Z4 -vuotokuva. / Kuva: Evan Blass

Vielä julkaisemattomasta Motorola Moto Z4 -puhelimesta on jälleen kerran vuotanut uusi kuva. Tällä kertaa kuvan on julkaissut tunnettu vuotaja Evan Blass ja kuvasta nähdään Moto Z4 jokaiselta sivulta katsottuna.

Vuotokuvasta nähdään, että Moto Z4 -puhelimen etuosassa on suurehko kosketusnäyttö sekä varsin minimoidut kehykset. Näytössä on etukameraa varten pisaramainen loviratkaisu. Laitteen takaosassa on muusta rungosta ulkoneva pyöreä kameraosa, jossa on kaksois-LED-salama, yksi kamerasensori sekä lasertarkennus. Takaosassa on myös Motorolan logo sekä Moto Mods -lisäosia varten magneettinen liitäntä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvien perusteella laitteen alareunassa on mikrofoni, USB-C-tyypin latausliitin sekä 3,5 mm kuulokeliitin. Laitteen yläreunassa on erikoisesti kaiutin, yksi mikrofoni sekä SIM-korttiluukku. Moto Z4:n vasen reuna on jätetty tyhjäksi, mutta oikeassa reunassa on virtapainikkeen lisäksi myös äänenvoimakkuuspainikkeet. Kuvissa ei ole nähtävissä sormenjälkilukijaa, joten todennäköisesti se on integroituna näyttöpaneeliin.

Aikaisempien huhujen mukaan Moto Z4 olisi ominaisuuksiltaan keskihintainen älypuhelin. Tehoista pitäisi vastata Snapdragon 675 -järjestelmäpiiri ja sen kaverina olisi 6 gigatavua RAM-muistia. Kameran odotetaan olevan tarkkuudeltaan 48 megapikselin ja etukameran taasen 25 megapikseliä. Näytön kooksi on huhuissa mainittu 6,4 tuumaa ja solakan rakenteen sisällä pitäisi olla 3600 milliampeeritunnin akku.

Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, milloin Motorola tulee Moto Z4 -puhelimen julkaisemaan.

Lähde: Evan Blass (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola