OnePlusYleinen

OnePlus 7T- ja OnePlus 7T Pro -puhelimien myynti alkoi tänään

OnePlus 7T ja OnePlus 7T Pro

Viime viikolla julkistetut OnePlusin uudet lippulaivamallit tulivat myyntiin tänään 17. lokakuuta OnePlusin verkkokaupassa sekä jälleenmyyjillä. Uusi oliivinvihreä väriversio suosituista Bullets Wireless 2 -kuulokkeista tulee saataville hieman myöhemmin, eli 23. lokakuuta.

OnePlus julkisti odotetun OnePlus 7T Seriesin viime viikolla Lontoossa. OnePlus 7T- ja OnePlus 7T Pro -puhelimien ennakkomyynti alkoi OnePlusin verkkokaupassa ja jälleenmyyjillä heti julkaisupäivänä 10. lokakuuta. Euroopan ensimmäinen OnePlus 7T myytiin Suomessa lanseeraustapahtumassa järjestetyssä pop-up-tapahtumassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Suomalaiset arvostavat huipputeknologiaa, ja he ovat ottaneet innolla vastaan uuden OnePlus 7T Seriesin. Ennakkomyynti on alkanut Suomessa vilkkaasti, ja odotamme hyvää myyntiä myös loppuvuodelle. Kiinnostusta on herättänyt erityisesti OnePlus 7T, johon olemme tuoneet useita huipputason ominaisuuksia, kuten 90 Hz:n näytön, Warp Charge 30T -pikalatauksemme sekä kolmoiskameran”, sanoo OnePlusin maajohtaja Tuomas Lampén.

Suomessa uusi OnePlus 7T tulee myyntiin kahdessa värissä, jota ovat Frosted Silver ja Glacier Blue. Tarjolla on ainoastaan 8 + 128 gigatavun versio, jonka hinta on 609 euroa. OnePlus 7T Pro on tarjolla ainoastaan yhdessä värissä, jota kutsutaan nimellä Hazy Blue. Uutuuspuhelin tulee tarjolle ainoastaan 8 + 256 gigatavun versiona ja hintaa löytyy 759 euroa.

SuomiMobiilin arvostelut uusista OnePlus 7T- ja OnePlus 7T Pro -puhelimista voi lukea alapuolella olevien linkkien takaa.

Lähde: OnePlusin lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus