MotorolaYleinen

Kuvavuodossa Motorola Moto G8 Play

Aikaisemmin tällä viikolla vuotokuvissa nähtiin ensi viikolla julkaistavaksi odotettava Motorola Moto G8 Plus -älypuhelin ja tällä kertaa nettiin on vuodettu kuva mahdollisesti edullisemmasta Motorola Moto G8 Play- tai Moto G8 -puhelimesta. Tietojen mukaan Motorola tulisi julkaisemaan uudet Moto G8 -malliston älypuhelimet 24. lokakuuta 2019 Brasiliassa.

Valitettavasti nyt vuotaneesta Moto G8 -malliston puhelimesta ei ole tarkkoja tietoja kuvien lisäksi. Kuvissa puhelin eroaa hieman vaaleammilla väriversioilla sekä pienillä muutoksilla kameroihin. Etuosassa on hieman poikkeava loivempi pisaramainen loviratkaisu ja takaosassa on kolmoiskamera ilman laserautomaattitarkennusta, joka löytyy huhujen mukaan kuitenkin plus-versiosta. Kuvat paljastavat puhelimen takaosassa olevan ainakin 117 asteen näkökentällä varusteltu ultralaajakulmakamera. Moto G8 Play -puhelimessa on myöskin sormenjälkilukija takaosassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola ei ole toistaiseksi vahvistanut julkaisevansa Moto G8 -malliston älypuhelimia Euroopan markkinoilla, mutta huhujen mukaan ne tulevat saataville myös laajasti Euroopassa.

Lähde: Mobielkopen.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola