OnePlusYleinen

OnePlus 8, OnePlus 8 Pro ja OnePlus Nord ovat nyt osa Googlen Android Enterprise Recommended -ohjelmaa

OnePlus on tänään ilmoittanut, että yhtiön tuoreimmat älypuhelimet ovat läpäisseet Googlen Android Enterprise Recommended -ohjelman tiukat vaatimukset. Tämä tarkoittaa, että uudet OnePlus 8 Pro, OnePlus 8 ja OnePlus Nord soveltuvat myös erilaisiin liiketoimintaympäristöihin. Ohjelmassa mukana olevista OnePlus-laitteista löytyy Googlen Zero-touch Enrollment -tuki, joka tarjoaa saumattoman käyttöönoton yrityksen omistuksessa oleville laitteille. Se helpottaa puhelinten käyttöönottoa erityisesti tilanteessa, jossa suuri määrä laitteita halutaan laitehallintaohjelmistojen alaisuuteen.

”Android Enterprise Recommended -validiointi on ollut yksi tämän vuoden tavoitteistamme ja olemme erittäin innoissamme siitä, että OnePlus 8 Pro, OnePlus 8 ja OnePlus Nord ovat nyt osa Android Enterprise Recommended -ohjelmaa. Näin ollen entistä useammat yritykset voivat ottaa OnePlus-laitteita valikoimaansa ja työntekijät voivat tuoda omat laitteensa työkäyttöön, sillä heidän yrityksensä voi nyt ottaa OnePlus-laitteet käyttöön paikallisten laitehallintavaatimusten mukaisesti, ” kertoo OnePlussan Euroopan strategiajohtaja Tuomas Lampén.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Android Enterprise Recommended -validiointi ohjaa yrityksiä OnePlus-laitteiden pariin. Ohjelmaan valitut laitteet ovat läpäisseet Googlen tiukat kriteerit. Se takaa, että puhelin täyttää korkeat vaatimukset laitteiston, ohjelmiston, käyttöönoton, tietoturvan ja sujuvan käyttökokemuksen osalta.

Validiointi tarkoittaa myös sitä, että säännölliset tietoturvapäivitykset ovat taattuja kaikissa OnePlus-puhelimissa. OnePlus takaa laitteilleen 2 vuoden ajan ohjelmistopäivityksiä, sisältäen uusien ominaisuuksien päivitykset, Android-versiot, Android-tietoturvapäivitykset sekä virhekorjaukset. Näiden kahden vuoden lisäksi OnePlus lupaa kolmannen vuoden tietoturvapäivityksiä kahden kuukauden välein.

SuomiMobiilissa on jo aikaisemmin testattu kaikki nyt Android Enterprise Recommended -ohjelmaan kuuluvat OnePlussan älypuhelimet, joista mietteitä voi käydä lukemassa alapuolella olevista linkeistä.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Tuossa ohjelmassa onkin melkoinen määrä eri valmistajien eri laitteita

    https://androidenterprisepartners.withgoogle.com/devices/

    Onpa ihme, ettei Trumpin hallinto ole iskenyt silmäänsä vielä noihin muihin kiinalais-yhtiöiden laitteisiin (OnePlus, Xiaomi / Redmi, ZTE, Motorola / Lenovo … ).

    1. Huawei on se ainoa ja oikea Trumpin mielestä oleva kohde pakotteille. Mitään ei ole todistettu ja mistään syistä ei ole Huawei kiinni jäänyt joihin Trumpin hallinto viittaa.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus