HuaweiYleinen

Huawei P Smart 2020 julkaistiin nyt virallisesti – vain hyvin pieni ero edeltäjäänsä

Huawei on esitellyt Saksassa Huawei P Smart 2020 -älypuhelimen, joka on vain hyvin minimaalisesti muuteltu versio viime vuoden Huawei P Smart 2019 -mallista. Tekniikka on lähes identtinen, mutta ulkoisessa toteutuksessa on hieman uudistettu kamera-aluetta sekä tuotu mukaan uusi väriversio.

Puhelimen näyttö on kooltaan 6,21 tuumaa ja sen tarkkuus yltää Full HD+ -tasolle. Tehoista vastaa Kirin 710F -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on nyt 4 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tallennustilaa on mahdollista saada lisää microSD-muistikorttipaikan ansiosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroihin Huawei ei ole koskenut, vaikka kamera-alueesta on tehty nykytrendien mukaisesti hieman kookkaampi. Huawei P Smart 2020 -puhelimessa on 13 megapikselin pääkamera sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamera. Etuosassa on 8 megapikselin kamerasensori.

Akunkesto on 3400 milliampeeritunnin akun varassa, jota ladataan varsin vanhan micro-USB-latausliittimen kautta. Muita laitteen ominaisuuksia ovat perinteikäs sormenjälkilukija ja vanha Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmä. Vanhan käyttöjärjestelmän ansiosta Huawei on pystynyt säästämään myös tutut Googlen palvelut.

Saksassa Huawei P Smart 2020 on tulossa myyntiin kolmessa värissä, mitkä ovat musta, revontuli sekä vihreä. Kaikki väriversiot tulevat tarjolle toukokuun aikana ja hintaa löytyy 199 euroa. Huawein mukaan uutta P Smart 2020 -puhelinta ei olla aikeissa julkaista Suomen markkinoilla.

Lähde: Huawei P Smart 2020 (saksaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei