OnePlusYleinen

OnePlus 8 tarkassa vuotokuvassa – myös teknisistä ominaisuuksista uutta tietoa

Vuotokuvassa OnePlus 8

OnePlus 8 Pro nähtiin jo aikaisemmin tällä viikolla tarkassa vuotokuvassa ja nyt vuorossa on vastaava kuva OnePlus 8 -mallista. Kyseessä on siis malliston perusversio, joka tarjoaa huippuluokan ominaisuuksia, mutta hieman karsitummin kuin OnePlus 8 Pro. Uusi kuva on peräisin tunnetulta OnLeaks-vuotajalta, jonka takia sitä voidaan pitää erittäin luotettavana.

Vuotokuvasta nähdään, että OnePlus 8 tulee saamaan varsin samanlaisen ulkoisen toteutuksen kuin isovelimallinsakin. Takaosassa on kolme kamerasensoria, LED-salamavalo sekä OnePlussan uusitut logot. Etuosassa nähdään kaartuva näyttöpaneeli, etukamerareikä sekä puheluihin käytettävä kuuloke. OnePlus 8:n oikeassa kyljessä on ilmoituskytkin ja virtapainike, kun taasen vasemmassa kyljessä on vain äänenvoimakkuuspainikkeet. Laitteen yläreunassa on yksi mikrofoni ja alareunasta löytyy kaiutin, USB-C-tyypin liitin, mikrofoni sekä SIM-korttitelakka.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 8 -puhelimeen odotetaan 6,55 tuuman suuruista kaartuvaa Fluid AMOLED -näyttöpaneelia, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä luonnollisesti 90 hertsin virkistystaajuus. Tehoista vastaa suurella todennäköisyydellä Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri, johon on liitetty 5G-modeemi. Tietojen mukaan puhelimeen odotetaan vähintään 8 gigatavua RAM-muistia ja 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. OnePlus 8 tulee myyntiin todennäköisesti myös 12 + 256 gigatavun versiossa.

Puhelimen akunkesto on 4300 milliampeeritunnin akun varassa ja sen pitäisi tukea OnePlussan omaa 30 watin Warp Charge -pikalatausta. OnePlus 8:n takaosassa tiedetään olevan kolme kamerasensoria, jotka ovat 48 megapikselin pääkamera, 16 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Etuosassa odotetaan olevan 16 megapikselin selfiekamera.

Raporttien perusteella OnePlus saattaisi julkaista uudet huippupuhelimensa virallisesti 15. huhtikuuta. On kuitenkin hyvä huomata, että OnePlus ei ole vahvistanut julkaisuajankohtaa vielä.

Lähde: Pigtou.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus